REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Palanku pradėti nauja, ypač jei jaučiatės nusivylę savo išvaizda, dalykine veikla ar gyvenimo būdu, sąlygomis. Regis, kils vykusių minčių, kaip tai keisti, tobulinti. Apskritai viskas klostysis gerai, jei tvarkingai atliksite būtinus darbus.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Tikėtini svarbūs kontaktai, atsakingi finansiniai reikalai. Turbūt pavyks draugiškai susitarti dėl aktualių dalykų su partneriais ir oponentais. Demonstruosite, ką jaučiate žmogui, kuris daug reiškia ar reiškė praeityje.

REKLAMA

Dvyniai Profesinės ar finansinės problemos neleis jums atsipalaiduoti nė minutei. Galite turėti reikalų su pareigūnais.

Vėžys Šiandien vienodai dėmesio reikalaus ir darbas, ir šeima. Seksis megzti reikalingus ryšius, argumentuotai kalbėti. Prisikaupsite įspūdžių, jei turėsite reikalų su užsieniečiais ar įtakingais veikėjais, įžymybėmis.

Liūtas Dirbti bus smagu dėl nuotaikingos atmosferos, flirtų. Kils noras stiprinti profesinę padėtį. Sėkmę didele dalimi lems patrauklumas, šmaikštumas ir kūrybingumas. Stenkitės realizuoti tai, kas svarbu ne vien jums.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Jeigu ieškote naujo darbo, turbūt gausite pasiūlymą, kuris sudomins. Galite imtis nelengvo kūrybinio projekto, kuris reikalaus ir jėgų, ir lėšų. Regis, pagalbos sulauksite iš pažįstamo žmogaus arba jūsų talento gerbėjo.

Svarstyklės Šiandieną jums stigs valios, ryžto, tačiau daug kur gelbės stiprios nuojautos, meniniai sugebėjimai. Kažko naudinga galite išmokti iš savo konkurentų ar partnerių. Tiktų ieškoti atsakymų į svarbius jums klausimus, gvildenti paslaptis.

Skorpionas Šiandien ypač reikšis jūsų įžvalgumas, komunikabilumas. Galbūt susitarsite dėl naudingo kontrakto, pirkinio. Tikėtina, kad pavyks išspręsti aktualų asmeninį klausimą, suteikti arba gauti protingą patarimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Tai turėtų būti produktyvi diena. Pagaliau gali išsispręsti aktualus uždarbio, nuomos, tiekimo ar kitoks nuosavybės, verslo investicijų klausimas. Nusimato kontaktas su žiniasklaidos atstovu arba seniai matytu pažįstamu.

Ožiaragis Nusimato aibė įvairių reikalų, pokalbių. Galite išsiaiškinti svarbius santykius. Sumanumą demonstruosite kūrybiniame darbe, tvarkydami komercinius reikalus, siekdami išgauti ar apdoroti informaciją.

Vandenis Jus valdys permainingos nuotaikos, emociniai impulsai. Pagaliau iš vietos turėtų pajudėti svarbus šeiminis ar nuosavybės klausimas. Atsiras daugiau noro darbuotis savo bei artimųjų labui, gerinti gyvenimo sąlygas.

Žuvys Tiek su partneriais, tiek su konkurentais šiandien įmanomi produktyvūs susitarimai, aptarimai. Galbūt rasite naujų sąjungininkų ir bendraminčių. Iš priešingos lyties galite gauti viliojamų pasiūlymų. Seksis scenoje, šou žaidimuose.  

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų