REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žadintuvas padės kovoti su priklausomybe nuo socialinių tinklų

Mokymų bendrovės „Grand Partners“ vyr. konsultantė Ieva Iacob sako, kad naršymo socialiniuose tinkluose problema vis labiau auga.

REKLAMA
REKLAMA

Pašnekovės tikinimu, jei kasdien socialinėje erdvėje praleidžiamas pusvalandis – nieko tokio, tačiau, jei laikas siekia 2 valandas, vertėtų susimąstyti.

REKLAMA

Vis dėlto pašnekovė mano, kad nereikėtų darbdaviams riboti darbuotojų priėjimo prie socialinių tinklų. Jos teigimu, tai galima traktuoti kaip informacijos ar kūrybos šaltinį, o socialinių tinklų naudojimo problemą reikėtų spręsti keliais būdais.

„Daugelį problemų išsprendžia toks dalykas kaip bendravimas. Kai bendraujama su darbuotoju, kalbamasi, kur yra problema, reikalingas dialogo palaikymas. Aš manau, kad būtų galima nusistatyti bendras taisykles ir skatinti jų laikytis“, – „Žinių radijo“ laidoje „Atviras pokalbis“ sako specialistė.

„Jeigu tai yra asmeninė problema, dažnai žmonėms padeda toks dalykas kaip žadintuvas. Paprastas žadintuvas. Jeigu sau leidi ten pabūti 10 min, kad neužsibūtum ilgiau, galima užsistatyti žadintuvą, kad šis pažadintų iš to užmigimo „Facebooke“, – pataria I. Iacob.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų