• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas

 Avinas

REKLAMA

Aplinkiniai jums simpatizuos, rodys pagarbų dėmesį – tai gera proga svarbiam pokalbiui su žmogumi, nuo kurio priklauso jūsų ateitis, pripažinimas, pinigai. Pasiteisins apgalvotos avantiūros. Laukia sėkmė tvarkant reikalus ir jausmų srityje.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Problemų pakaks, tačiau nestigs ir galimybių su jomis susidoroti. Tik neskubinkite įvykių – savo rūpesčius atidėkite kitos savaitės viduriui. Vakare pasikvieskite svečių – senų draugų vizitas taps džiugiu ir naudingu šeimos gyvenimo įvykiu.

REKLAMA

Dvyniai

Priimkite gautus pasiūlymus bendradarbiauti ir, beje, neatsisakykite paviešėti – tai sėkmingas laikas pasirodyti visuomenėje, priimti svečius. Sutuoktinio nuoširdumas, aplinkinių dėmesys suteiks naujų jėgų ir optimizmo.

Vėžys

Nepraleiskite atsiveriančių gerų progų – nepasitikėjimas likimu, įtarumas kenks. Labiau pasitikėkite žmogumi, kurį mylite. Tinka apgalvotai rizikuoti tvarkant piniginius, turto reikalus. Galima netikėta dovana.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jūsų įtaka aplinkiniams sparčiai augs, jus pastebės svarbūs, įtakingi asmenys. Galite tikėtis ne tik dosnių komplimentų, šaunių įvertinimų, bet ir naudingų partnerystės (ne tik dalykinės) pasiūlymų.

Mergelė

Nors pakaks šeiminių rūpesčių, norėsis ramybės, prisiverskite užsiimti svarbių dalykinių reikalų tvarkymu. Mokėkite naudotis palankiomis veiklai aplinkybėmis. Tai geras laikas pokalbiui su vadovu.

Svarstyklės

Seksis viskas, kuo užsiimsite, gerai jausitės visur, kur atsidursite – daug džiaugsmo suteiks ir geros naujienos, vertingi pasiūlymai, ir susitikimai su draugais. Tai metas, kai gali pasikeisti ir jūsų jausmai – draugystė gali virsti meile, o buvę romantiški santykiai – bičiuliškais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nepaprastų susitikimų, subtilių pokalbių diena, romantiškų fantazijų metas. O aktyviai veiklai netinkamas laikas: dabar reikia poilsio ir ramybės, kad galėtumėte pasvajoti, atsipalaiduoti – užsimiršus kils puikių idėjų, atsiras pilnatvės pojūtis.

Šaulys

Būkite atidesni savo vidiniam balsui ir aplinkinių patarimams, komplimentams – galite pajusti, išvysti neatrastąją, išskirtinę savo asmenybės dalį. Tai asmeninės charizmos atsivėrimo metas.

Ožiaragis

Palanku spręsti finansines, socialines problemas, tvarkyti svarbius verslo reikalus, pasirašyti sandorius. Susitikimai, pokalbiai bus naudingi, o įgyta patirtis ilgam vertinga. Puiki proga pirkti dovanas ir jas teikti draugams, artimiesiems, mylimam žmogui.

REKLAMA

Vandenis

Atsitiktinumas bus laimės garantas, todėl būkite dėmesingi dalykams, kuriuos šiandien išgirsite, sužinosite, pajusite, suprasite. Jūsų gyvenimas gali pakrypti naudinga linkme.

Žuvys

Reikalai, kuriuos šiuo metu tvarkote, neduos greitų vaisių, tačiau laimėjimai bus ilgalaikiai. Atsakingus susitikimus prasminga atidėti kitai savaitei. Pasistenkite pirmiausia būti geri saviems, o ne svetimiems.

Šaltinis www.vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų