REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tarptautinės irklavimo federacijos (FISA) interneto tinklalapis worldrowing.com sukūrė reportažą apie stipriausias pasaulio moterų porinio irklo dviviečių valčių įgulas. Tarp vaizdo įraše kalbinamų merginų, be abejonės, yra ir Lietuvos duetas – Donata Vištartaitė ir Milda Valčiukaitė, rašo lif.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Australija - Aldersey, KehoeSiužete be lietuvių taip pat pasirodo Lenkijos (Magdalena Fularczyk ir Natalia Madaj), Australijos (Olympia Aldersey ir Sally Kahoe) ir JAV (Meghan O'Leary ir Ellen Tomek) irkluotojos.

REKLAMA

„Manau, kad šioje valčių kalsėje yra labai didelė konkurencija, šiuo metu 8 ar 10 įgulų yra labai stiprios“, – siužete sako M.Fularczyk.

Netrukus merginos pradeda varinti pagrindines ir greičiausias kankurentes. Visos pamini Lietuvos, Lenkijos, JAV, Australijos įgulas, o M.Valčiukaitė atsimena ir Naujosios Zelandijos duetą (Fiona Bourke ir Zoe Stevenson), kurios jau dukart įspūdingais spurtais buvo pridariusios rimtų bėdų mūsiškių įgulai.O'Leary, Tomek

REKLAMA
REKLAMA

„Sąrašas gali tęstis ir tęstis, būtent tai padaro šią rungtį labai įdomia, nes bet kurios lenktynės gali susiklostyti skirtingai“, – sako amerikietė M.O'Leary.

Vėliau reportaže irkluotojos pasakoja viena apie kitą bei apie sėdimo į vieną valtį pradžią.

Lenkija - Fularczyk ir Madaj„Mano partnerė yra Donata Vištartaitė – ji yra mano įkvėpimas, – siužeto pradžioja taria M.Valčiukaitė ir vėliau tęsia – Irkluoti pradėjome praėjusiais metais ir tai puikiai suveikė.“

Amerikietė M.O'Leary irklavimą dvivietėje valtyje prilygino santuokai, kuomet turi besąlygiškai pasitikėti kitu žmogumi. Irkluotoja atskleidžia, kad ji su savo porininke E.Tomek puikiai sutaria ne tik sėdėdamos valtyje, tačiau ir iš jos išlipus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų