REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Šiandien venkite pernelyg rizikuoti finansiškai ir kitaip. Neskubėkite pirkti brangaus daikto, jei nesate tikri dėl jo reikalingumo ir kokybės. Gali būti, kad skinsite ankstesnių avantiūrų vaisius. Rūpesčių gali sukelti vaikai, mylimas žmogus.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šiandien jūsų supratimo, pagalbos tikėsis ne vienas žmogus. Galbūt vyks pokalbiai, per kuriuos mėginsite išsiaiškinti dominančius dalykus, išryškinti jausmus, kuriuos vieni kitiems jaučiate. Vargu ar taps aiškiau, veikiau atvirkščiai.

REKLAMA

Dvyniai Nusimato emocinė įtampa, nepasitikėjimas. Gali paaštrėti šeimyninės problemos. Tik tuo atveju, jei nuoširdžiai sieksite tarpusavio supratimo, gerovės ne tik sau, šeimos židinys neatšals.

Vėžys Galite gauti žinutę iš jums neabejingo ar susidomėjusio asmens. Venkite avantiūrų, nebūkite patiklūs bendraudami su nepažįstamais veikėjais, neieškokite abejotinų pramogų.

Liūtas Tikriausiai imsitės nelengvų darbų, ir tik draugiška kolegų pagalba padės neprarasti savitvardos bei užbaigti tai, ką privalote. Pasistenkite tą pagalbą užsitikrinti. Venkite bet kokio aplaidumo, nes dėl jo gali kilti problemų.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Būsite jautrūs, lengvai pažeidžiami emociškai bei fiziškai. Grės nesusipratimai bendraujant. Pasistenkite būti kantrūs ir objektyvūs. Labai svarbu sąžiningai elgtis su žmonėmis, kurie jumis pasitiki, tariasi. Saugokitės sukčių.

Svarstyklės Kažkas gali jus provokuoti veltis į finansinę avantiūrą, skatinti pažadais ir geromis perspektyvomis. Būkite apdairesni, saugokitės apgaulės bei nuostolių. Verta pasikonsultuoti pas gerą juridinių ar finansinių reikalų specialistą.

Skorpionas Diena turėtų būti nebloga, jei vadovausitės išmintimi ir jausite saiką. Nederėtų ką nors radikaliai keisti. Verčiau ramiai apgalvokite ateities planus, pasidomėkite įstatymais. Netingėkite pasikartoti primirštų teorinių dalykų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Šiandien aplinkiniams su jumis bus nelengva dėl jūsų vidinės įtampos, nervingumo. Pasistenkite nesinešti negatyvių emocijų į darbą, antraip galite išprovokuoti bendrą įtampą ir nesėkmes. Saugokite sveikatą.

Ožiaragis Šiandien pasistenkite nepersidirbti ir nesinervinti. Jei stengsitės pajungti savo valiai aplinkinius, gali kilti rimtų nesutarimų. Nors nusimato susitikimai su draugais, įdomios diskusijos, visa tai nepradžiugins.

Vandenis Ši diena jus panardins į intrigų kupiną kasdienybės verpetą. Dėl savo nenuoširdumo galite pakliūti į keblią situaciją, sukomplikuoti santykius. Kol kas nedarykite svarbių sprendimų, nesivelkite į neaiškius sandėrius.

Žuvys Šiandien tirštinsite tiek savo, tiek kitų trūkumus, neigsite privalumus. Būsite labai opūs, suaktyvės tiek meilės, tiek neapykantos jausmai. Atsargiai vertinkite gautus pasiūlymus, neskubėkite jų priimti - galite apsigauti.

 

www.vytautus .com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų