REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas

 Avinas

REKLAMA

Sėkminga diena išvykoms ir kelionėms. Pažintys pakeis jūsų gyvenimą ir atneš kažką naujo, o artimiausioje ateityje atsiras ir galimybės augti kaip asmenybei. Galimos ir žymios išlaidos, galite pamesti brangų jums daiktą.

REKLAMA
REKLAMA

Jautis

Profesines problemas išspręsti bus sunku ir jus vargins, o padedančių tikrai nebus daug. Stenkitės ramiai reaguoti į kritiką. Venkite nepažįstamų žmonių. Galimi nesutarimai su mylimu žmogumi, ir kartais jie peraugs į rimtus pykčius.

REKLAMA

Dvyniai

Atmosfera šeimoje bus gana įtempta, jūsų laukia aštrios diskusijos aktualiomis temomis. Nereikėtų konfliktuoti, kol neįvertinote ir savo elgesio – gali būti, kad kalti esate ir jūs patys. Profesiniuose reikaluose reikėtų vengti sumaišties ir skubėjimo.

Vėžys

Nereikėtų šiandien spręsti sudėtingus reikalus, kurie pareikalaus iš jūsų gilių žinių ir turtingos patirties. Tačiau tai nereiškia, kad nereikia plėsti savo galimybių, tik teks nemažai nuolaidžiauti. Šeimoje vyraus stabili situacija, o susitikimai su draugais džiugins.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Prieš jus atsivers plačios galimybės, tik reikia išsikelti teisingus tikslus. Klausykite savo intuicijos, kuri pakuždės, kaip reikia veikti ir į ką kreiptis pagalbos. Palanki finansinė situacija: pagalvokite apie ilgalaikes investicijas, stambius pirkinius.

Mergelė

Gana įtempta diena, o jūsų laukia smulkūs ir įvairūs nemalonumai, kurie neigiamai paveiks ir nuotaiką. Pagalvokite, kur galėtumėte rasti malonių emocijų. Tik būkite atsargūs, jei malonių emocijų imsite ieškoti parduotuvėse, nes pinigų išleidimas gali jus taip pat neigiamai paveikti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Nerami diena ir jūs būsite labai jautrūs aplinkinių nuotaikoms, todėl neišvengsite nemalonių momentų. Stipriausi išgyvenimai bus susiję su mylimu žmogumi ir tai privers jus pagalvoti apie santykių ateitį.

Skorpionas

Neišvengsite nemalonumų, todėl venkite patys būti lengvabūdžiais ir kritiškai įvertinkite savo darbus. Nesigėdinkite kreiptis pagalbos, jei situacija per daug sudėtinga. Šeimoje vyraus harmonija, tačiau ir čia neišvengsite kritikos.

Šaulys

Atsiras ir profesinių, ir asmeninių problemų. Rasti teisingą sprendimą bus sudėtinga, tad klausykite savo intuicijos. Finansinė padėtis nesikeis, tačiau tai nereiškia, kad galite išlaidauti. Pykčiai su mylimu žmogumi bus labai rimti.

REKLAMA

Ožiaragis

Sėkminga diena įvairiems užmojams, pabaigti sudėtingus projektus. Laikykitės įprasto grafiko ir veikite pagal jums patogų tempą. Asmeniniai santykiai harmoningi, o intuicija padės jums išvengti aštrių kampų.

Vandenis

Diena idealiai tinka bet kokiam darbui: galite daug ką suspėti ir savarankiškai įveiksite pačias sudėtingiausias užduotis. Jūsų profesinė sėkmė bus ryški. Deja, asmeniniuose santykiuose vyraus negatyvios tendencijos, kurios situaciją pavers dar sudėtingesne

Žuvys

Prieštaringa diena. Atrodys, kad reikalai einasi neblogai, tačiau tuo pačiu metu, kai tikslas jau šalia – atsiras nenumatyti sunkumai. Jūs tikėsite stebuklo, tačiau neįvertinsite tikros situacijos. Galimos ir problemos asmeniniame gyvenime – niūriai žvelgsite į dabartinius santykius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų