REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Žemės ūkio viceministras „darbietis“ Rytis Šatkauskas pirmadienį įteikė atsistatydinimo pareiškimą, pranešė Žemės ūkio ministerija.

 

R.Šatkauskas, be to, kreipėsi į teisėsaugos institucijas, prašydamas suteikti jam visą informaciją, kuria remiantis viešoje erdvėje skleidžiamos abejonės dėl jo darbo skaidrumo.

„Vertindamas šią situaciją kaip nuolatinį politinių spekuliacijų objektą ir trukdį mano tiesioginiam darbui, nusprendžiau pasitraukti. Ir nors neabejoju, kad iš teisėsaugos organų gausiu sau palankius atsakymus, nenoriu, kad vieno asmens problema trikdytų ministerijos darbą“, – rašoma R.Šatkausko pareiškime.

Darbo partijos deleguotas R.Šatkauskas žemės ūkio viceministro pareigas pradėjo eiti 2013 metų vasario mėnesį. Prieš tai jis buvo Kauno miesto savivaldybės tarybos narys, 2005-2008 metais yra ėjęs aplinkos viceministro pareigas.

REKLAMA
REKLAMA

Prezidentė Dalia Grybauskaitė praėjusį antradienį žurnalistams patvirtino, kad Specialiųjų tyrimų tarnyba jai ir premjerui pateikė pažymą apie įtartinus viceministrus. Pasak prezidentės, šiame sąraše be kitų yra ir finansų bei aplinkos viceministrai.

Žiniasklaidos duomenimis, iš viso „juodajame“ sąraše devyni viceministrai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų