REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Aplinkybės klostysis naudinga linkme, mokėkite jomis pasinaudoti. Problemas spręskite gražiuoju: jums vieninteliams netiks rizikuoti, veltis į kovą. Tinkama diena bet kokiems darbams atlikti, taip pat lankyti šeimos draugus ir teikti jiems dovanas.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Nepraleiskite jokios informacijos, net su jumis nesusijusios nuogirdos dėl veiklos – tai padės tvarkantis savo darbus.

REKLAMA

Dvyniai Šiandien geriau patinginiauti. Spręskite bendravimo problemas, aiškinkitės esamus nesklandumus.

Vėžys Daug kuo laiminga diena, žadanti nuoširdžius pokalbius, pažintis – draugiškas ir romantiškas. Tiks ieškoti ir dingusių iš akiračio draugų, taip pat dokumentų, piniginių, pirštinių, žiedų, apyrankių.

Liūtas Jei jus slegia netikę santykiai su kolega ar artimu žmogumi, draugiškai pasikalbėkite ryte arba pavakare – tikrai daug kas išsispręs.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Aplinkybės vėl palankios, ypač jei paisysite partnerių, sutuoktinio nuomonės. Šiandien daug ką galima pakreipti jūsų naudai, tik pasikalbėkite su reikalingais žmonėmis, kreipkitės pagalbos į draugus.

Svarstyklės Jūsų nerimas perdėtas – nebijokite rizikuoti. Gera proga spręsti keblius klausimus – rasite išeitį iš bet kokios įgrisusios, įsisenėjusios situacijos. Verta kreiptis pagalbos ir į draugus – labiau jais pasikliaukite.

Skorpionas Būkite atidūs šiandien gautiems pasiūlymams, pamokymams ir užsimezgusioms pažintims – tai padės suprasti kai ką svarbaus. Spręskite problemas namie, ypač jei jos susijusios su darbo vietos pakeitimu, kraustymusi į naują gyvenamąją vietą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Jei esate susipykę su tėvais, nepraleiskite progos susitaikyti: atvirai pasikalbėkite, atsiprašykite.

Ožiaragis Jūs nepatenkinti tuo, kaip klostosi reikalai? Tačiau šiandien (ypač ryte) bus galima kiek pakeisti įvykių eigą.

Vandenis Tikėkite tuo, ką jaučiate, ir viskas susiklostys sklandžiai. Dirbtinai neskubinkite įvykių – nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime.

Žuvys Būkite ryžtingi – tai ta diena, kai reikia siūlyti savo idėjas, projektus. Nors bus svarbu pasikliauti tik savo jėgomis, neatstumkite bičiulių pagalbos, išklausykite jų nuomonės – drauge daugiau nuveiksite. Jums gali būti patikėta svarbi paslaptis, o mokėjimas ją saugoti padės įgyti ypatingą draugą.

http://www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų