REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Gali būti, kad užsitarnausite didesnį vadovų ir kolegų palankumą. Bendrauti seksis dar labiau, jei pasitelksite subtilų humorą, komplimentus. Galima tikėtis intriguojamo pokalbio ar laiško. Jeigu ieškote darbo, galite tikėtis pasiūlymo.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šiandien palanku megzti partnerystės ryšius, atnaujinti meilės santykius, aiškintis nesusipratimus. Regis, kitus mokėsite įtikinti savo teisumu, geranoriškumu. Gali būti kompensuotas patirtas nuostolis, jei tuo pasirūpinsite.

REKLAMA

Dvyniai Jūsų mintys šiandien daugiausia suksis apie finansinius reikalus ir ateities planus. Galbūt atsiras gerų vilčių, susijusių su uždelstomis finansinėmis problemomis. Yra vilties, kad atsiras galimybių jas iš dalies arba iš esmės išspręsti.

Vėžys Itin parūps profesinės ateities, autoriteto klausimai, trokšite teisingumo ir revanšo. Tikriausiai pavyks padaryti neblogą įspūdį įtakingam asmeniui. Galite atsidurti situacijoje, kurioje labai pravers užsienio kalbų įgūdžiai, teisinės žinios.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Nusimato kontaktai su įtakingais žmonėmis, vadovais, kolegomis. Oficialus pokalbis tikriausiai suteiks gerų vilčių, veiks paskatinančiai. Turbūt jūsų laukia įdomus visuomeninis renginys, viešas pasirodymas ar pan.

Mergelė Puikus metas kolektyviniam darbui, kūrybai, bendravimui su vaikais. Tikriausiai jums paskambins ir paskirs pasimatymą itin dominantis asmuo. Visa, kas svarbiausia, darykite iš pat ryto, nes popiet nebeturėsite tiek jėgų ir ūpo.

Svarstyklės Seksis geriau, jei neprisikūrėte nepraktiškų planų bei iliuzijų ir sugebate fantazijas atsieti nuo realybės. Pasižymėsite puikia įžvalga ir intuicija. Raskite laiko pomėgiams, susijusiems su muzika, menu, dvasinėmis praktikomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Gali būti, kad atsidursite dėmesio centre. Seksis demonstruoti kompetenciją bei iškalbą, sudaryti sutartis, derėtis, tartis, reklamuoti. Jūsų pastangos nebus bergždžios - ir populiarumas ūgtels, ir piniginė gali kiek pasunkėti.

Šaulys Palanku imtis neatidėliotinų verslo reikalų. Būsite nusiteikę rimtai apsvarstyti aktualią finansinę, tiekimo, pirkimo-pardavimo, nuosavybės reikalų problemą. Regis, kitiems darysite įtaką ir žadinsite pasitikėjimą. Tai tik į naudą.

Ožiaragis Nuo jūsų pačių elgesio, minčių ir įsitikinimų priklauso, ar pildysis jūsų geri norai. Padedant kitiems galite nemažai nuveikti. Puiki diena mokymuisi, komunikacijai, interviu, pervežimams, reklamai, sutarčių pasirašymui.

REKLAMA

Vandenis Iš artimų žmonių šiandien galite išgirsti įdomių ir naudingų patarimų, turbūt buitinių, kulinarinių. Malonių emocijų gali suteikti romantiškas nuotykis, nedidelis laimėjimas žaidime, loterijoje, išgirstas nuoširdus komplimentas ar pan.

Žuvys Šiandien turėtų spręstis kai kurie su veikla, bendradarbiavimu susiję klausimai. Galite pakliūti į gerą draugiją, kuri paskatins norą veikti, rodyti savo talentą. Vis dėlto daugiausia dėmesio derėtų skirti mylimam žmogui, šeimai.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų