REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Nenustebkite, jei sulauksite prieštaringų vertinimų, kritikos. Turbūt kils įtarimų, kad oponentai turi nedorų kėslų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Galimi rizikingi meilės žygiai arba komplikuoti piniginiai reikalai. Nerimausite dėl išaugusių išlaidų, materialinių problemų. Galbūt graušitės, kad atsisakėte siūlomos pagundos. Tačiau tai kaip tik gali jus apsaugoti nuo nemalonumų.

REKLAMA

Dvyniai Rytas žada įtampą darbe. Galimas patikrinimas. Turbūt daug dėmesio skirsite mitybai, dietai, sveikatos ir grožio profilaktikai, gal pradėsite gydymosi, reabilitacijos kursą. Arba teks pasirūpinti artimo žmogaus sveikata.

Vėžys Šiandien nusimato intensyvus bendravimas su žmonėmis, turinčiais kitokią nuomonę bei interesus nei jūs. Gali kilti rimtų nesusipratimų. Neforsuokite situacijos, nes galite ilgam pakliūti į komplikuotą padėtį.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Diena bus sudėtinga. Gali atsirasti reikalų, susijusių su skolomis, svetimais ar bendrais pinigais. Svarbu siekti stabilumo, laiku sutvarkyti nuosavybės ir buhalterinius dokumentus.

Mergelė Kai kurie jūsų planai kitiems atrodys nebrandūs. Norų išties turėsite daug daugiau nei galimybių. Deja, apie greitą didelių vilčių realizavimą galima tik pasvajoti. Pasitenkinkite mažais žingsneliais. Neregzkite intrigų.

Svarstyklės Rytas gana avaringas ir kupinas nesusipratimų. Tikriausiai ne viskas džiugins darbe. Gali sumažėti pajamos arba nebeužtikrinta atrodys pati darbo vieta. Jus gali nuliūdinti ir meilės partnerio savanaudiškumas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Tikėtinas susitikimas ar įvykis, kuris ne itin nudžiugins arba per daug kainuos. Labai svarbu grąžinti senas skolas, sumokėti mokesčius ir vengti nereikalingų išlaidų. Nesiginčykite dėl skonio ir pažiūrų, nes vis tiek kitų neįtikinsite.

Šaulys Regis, visą dieną jausite keistą nuovargį, silpnumą, bus sunku bendrauti, daug kas erzins. Galbūt graušitės dėl padarytos skriaudos, išaiškėjusio melo ar nesąžiningumo. Kaip ten bebūtų, tai tik šios dienos nuotaikos, kurios rytoj keisis.

Ožiaragis Nelengva bus išlaikyti normalų tempą ir užbaigti tai, ką pradėjote. Įvairūs trikdžiai ves iš pusiausvyros. Neužsipulkite tų, kurie mąsto kitaip nei jūs. Kitoks požiūris jus gali kai ko išmokyti.

REKLAMA

Vandenis Tikėtina, kad kažkas iš artimųjų parodys nepasitenkinimą dėl įsigyto pirkinio ar jūsų nustatyto ekonominio plano. Versle gali būti pastebėti nuostoliai, žala. Regis, kitus kaltinsite dėl visų problemų, jokiu būdu ne save. Nelįskite į aferas.

Žuvys Jau iš ryto galite sulaukti nemalonių rūpesčių arba priekaištų, kritikos. Galimos ir avarinės situacijos. Itin svarbu elgtis atsakingai, vykdyti įsipareigojimus, protingai kalbėti, antraip galite pakenkti savo įvaizdžiui. Saugokite sveikatą.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų