REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Google“ planuoja į savo išmaniuosius akinius „Google Glass“ įdiegti elektroninių mokėjimų sistemą „Google Wallet“, kad tokius akinius dėvintys žmonės už prekes ir paslaugas galėtų atsiskaityti dar paprasčiau: gestais ir balso nurodymais, pranešė „TechCrunch“.

REKLAMA
REKLAMA

Leidinio šaltinio, susijusio su „Google“, teigimu, bendrovė jau testuoja tokią paslaugą ir gali ją pateikti „Google Glass“ akinių bandymų programoje dalyvaujantiems žmonėms artimiausiu metu.

REKLAMA

Kad būtų galima pervesti pinigus iš savo sąskaitos į kitą, „Google Glass“ naudotojui pakaks ištarti „Pervesti pinigus“ ir atlikti kelis gestus. Šaltinio teigimu, už vieną tokią finansinę tranzakciją „Google“ ims 30 JAV centų mokestį, o viršijus tam tikrą pervedimo sumą mokestis sieks 2,9 proc.

„Google“ pastaruosius kelerius metus tobulina savo mokėjimų sistemą „Google Wallet“. Prieš metus, 2013-ųjų gegužę, „Google Wallet“ naudotojams buvo pasiūlyta galimybė siųsti pinigus per „Gmail“ elektroninį paštą. Tačiau tam reikia atlikti 9 veiksmus, ir tik po to galima apmokėti pirkinius arba pervesti norimą sumą.

Tikimasi, kad po to, kai „Google Wallet“ bus integruota į „Glass“ akinius, susimokėti naujuoju būdu bus galima kur kas paprasčiau ir patogiau.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų