REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Būsite keisti ir neramūs. Galimas netikėtumas, kuris išmuš jus iš pusiausvyros, privers elgtis kažkaip neįprastai, labai rizikuoti. Yra pavojus susižeisti arba sužeisti kitą žmogų, pakenkti savo ar jo reputacijai.

Avinas Būsite keisti ir neramūs. Galimas netikėtumas, kuris išmuš jus iš pusiausvyros, privers elgtis kažkaip neįprastai, labai rizikuoti. Yra pavojus susižeisti arba sužeisti kitą žmogų, pakenkti savo ar jo reputacijai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Domėsitės profesinėmis, verslo perspektyvomis. Galbūt įsigysite planuotą prekę, sudarysite sutartį. Tačiau galite gauti ir avantiūristišką pasiūlymą, kuriam sunku atsispirti. Galimas netikėtas materialinis laimėjimas arba praradimas.

REKLAMA

Dvyniai Diena pažers lemtingų sutapimų, įvykių ir atsitiktinumų. Noriai bendrausite su aplinkiniais, atnaujinsite senas ar užmegsite naujas pažintis. Išaugs jūsų kūrybinės galios, o prabudęs avantiūrizmas suteiks drąsos jų realizacijai.

Vėžys Nusimato užduotis, veikla, kuri bus gana sudėtinga ir gerokai išvargins, tačiau turės svarbią reikšmę. Galbūt atsikratysite to, kas jus slėgė, trikdė. Vakare svarbu išlikti tvirtiems, jei atsitiks kas nors nenumatyta.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Kils noras rizikuoti, eksperimentuoti. Vilios romantika, gardumynai, pramogos. Reikėtų vengti spekuliacijų, aferų ir labiau pasikliauti patikrintomis galimybėmis. Netikėtų rūpesčių sukels vaikai arba draugai, pažįstami.

Mergelė Regis, rūpesčių sukels sveikatos problema arba nesusikalbėjimas su kažkuo iš kolegų. Peržvelkite savo mitybos įpročius, gyvenimo būdą, nesveikas priklausomybes. Tikriausiai pats metas kažką pakeisti. Imkitės to, kol nevėlu.

Svarstyklės Tikriausiai šiandien patirsite stiprių emocinių impulsų. Galite leistis į lengvabūdišką avantiūrą arba išlieti susikaupusias pretenzijas. Jei mėginsite įgelti dominančiam žmogui, tai tikslas bus pasiektas, bet laukia nepavydėtinas atoveiksmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Nors stengsitės būti optimistai, bet pasijusite nelabai maloniai, nes teks aiškintis dėl nesutvarkytų reikalų. Nerimą kels ir sveikata. Galbūt su įtampa lauksite kažkokio atsakymo, rezultatų, prisigalvodami įvairių grėsmių.

Šaulys Galima žinia iš oficialios institucijos. Jums derėtų vykdyti seniau prisiimtus įsipareigojimus, bet tuo pačiu neignoruokite ir ateities planų, jų aptarimo. Nemažų išlaidų gali pareikalauti su mokslu arba kelione susiję reikalai.

Ožiaragis Galimi nenumatyti įvykiai, todėl svarbu vengti rizikos ir gerai apsidrausti. Profesinėje veikloje, versle gali būti siūlomos ar priverstinai diegiamos naujovės ir tai išmuš jus iš vėžių. Neskubėkite nei pulti į jas stačia galva, nei nuo jų bėgti.

REKLAMA

Vandenis Regis, nebus nieko, kas šiandien galėtų stoti jums skersai kelio. Būsite linkę rizikuoti, ir jums gali pasisekti. Tačiau neapsirikite pasirinkdami rizikos objektą bei varžovus. Kažkas gali jus pergudrauti, o tai reikštų nuostolį. Ir nerizikuokite vaikais.

Žuvys Jūsų nuotaika ir savijauta gali būti prasta. Optimizmas sumažės dar labiau, jei pasipils priekaištai iš artimiausių žmonių. Nemalonios smulkmenos gali užgožti tikras vertybes bei siekius, sulaikyti nuo to, ką numatėte.

Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų