REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Po triuškinamos pergalės UEFA Čempionų lygos pusfinalyje Madrido „Real“ strategas Carlo Ancelotti negailėjo gerų žodžių savo komandai – pasirodymas buvo „tobulas“, rašo goal.com.

REKLAMA
REKLAMA

Sergio Ramoso ir Cristiano Ronaldo dvigubi dūriai į Miuncheno „Bayern“ vartus padėjo „Real“ komandai trečiadienį atsakomosiose UEFA Čempionų lygos pusfinalio rungtynėse triumfuoti net 4:0. Bendras pusfinalio rezultatas – 5:0, nes prieš savaitę namie karališkasis ispanų klubas šventė pergalę 1:0.

REKLAMA

„Žaidėme tobulas rungtynes, ypač pirmame kėlinyje, nes gerai gynėmės ir efektyviai atakavome, - kalbėjo C. Ancelotti. – Esame laimingi, nes įveikėme itin gerą komandą, laimėjusią pernai titulą.“

Italas buvo sužavėtas savo puolimo trejetu – Garethu Bale‘u, Cristiano Ronaldo ir Karimu Benzema, tačiau apgailestavo, kad dėl geltonųjų kortelių finalo rungtynes turės praleisti Xabi Alonso: „Bale‘as, Benzema ir Cristiano šįvakar aukojosi dėl komandos. Gaila, kad finalą praleis Xabi, jis mums labai svarbus. Ta geltonoji kortelė nebuvo būtina“.

Madrido „Real“ varžovas finale paaiškės šįvakar. Atsakomosiose Čempionų lygos pusfinalio rungtynėse žais Madrido „Atletico“ ir Londono „Chelsea“ ekipos. Pirmosios tarpusavio rungtynės baigėsi 0:0.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų