REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Būkite atidūs, kuo galima pasitikėti, o ko derėtų vengti – sėkmė labai priklausys nuo jūsų sąjungininkų. Įsimylėjėlių dėmesiui: tinkama proga piršlyboms.

Avinas Būkite atidūs, kuo galima pasitikėti, o ko derėtų vengti – sėkmė labai priklausys nuo jūsų sąjungininkų. Įsimylėjėlių dėmesiui: tinkama proga piršlyboms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Nervinė įtampa didelė, vertinimai dažnai neobjektyvūs. Tik būdami su mylimu žmogumi atgausite dvasios pusiausvyrą. Netinkamas laikas rizikuoti pinigais.

REKLAMA

Dvyniai Tai palankus metas ir geriausia būtų pasikliauti savaimine įvykių eiga. Puikus laikas romantiškai išvykai, šeimos, draugų šventei. Geras laikas kelionėms, pramogauti.

Vėžys Jūsų karjerai gali pakenkti patiklumas, skubotumas. Būkite atlaidesni ir atidesni mylimam žmogui. Gali paaiškėti, kas jums neabejingas yra tarp bendradarbių.

Liūtas Jūsų savijauta puiki, net jei nenorėsite to pripažinti. Neklausykite paskalų apie mylimą žmogų – jūsų pasitikėjimas naudinga linkme pakreips įvykių raidą. Tai puiki diena dirbantiems kūrybinį darbą.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Tegu kiti kalba, o jūs mokėkite klausyti. Tik neskubėkite žadėti, įsipareigoti – galite tapti priklausomi. Tai laikas, kai mezgasi slapti romanai arba slapti virsta oficialiais.

Svarstyklės Džiaukitės savo jausmais, norais, laimėjimais. Tai pergalingas metas, kai reikia drąsiai tikėti savo laime. Gresia romantiški nuotykiai tarnyboje.

Skorpionas Būkite atidūs, ar jūsų nemėgina papirkti, apdumti akių gražiais pažadais, dovana. Nieko neprarasite, jei reikalus atidėsite, o šią dieną paaukosite meilei. Gera diena piršlyboms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Maloniai lengvabūdiškas ir romantiškas metas. Susitikite su gerais draugais. Tik sėdėdami prie vairo, skaičiuodami pinigus ar žadėdami dovanoti žvaigždę nepasiduokite azartui: būsite linkę pervertinti savo galimybes.

Ožiaragis Neišsisukinėkite prieš save ir mylimą žmogų, atvirai pasišnekėkite apie jūsų jausmus: būsite teisingai suprasti. Diena gera ir pokalbiams apie būsimą šeimą.

Vandenis Nenueiti į pasimatymą būtų nusikaltimas. Tad vadovaukitės meilės įstatymais, ir viskas susiklostys kuo puikiausiai. Galite išgirsti netikėtų meilės prisipažinimų.

Žuvys Pakilią meilės nuotaiką temdys neįsimylėjusių biurokratų ribotumas, darbų banalumas. Tačiau jums nestigs pagalbininkų (-ių), kurie visaip demonstruos savo atsidavimą.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų