REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Neskubėkite įsižeisti, ko gero, tai tik gyvenimo smulkmenos. Pasaugokite sveikatą ir gerus santykius su artimaisiais.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Gerų naujienų metas: palengva viskas ims spręstis jums palankesne linkme. Jei teks užsiimti pavojingais ar atsakingais darbais, būkite atidesni, susikaupę.

REKLAMA

Dvyniai Sunkoka; nerizikuokite turimais laimėjimais, karjera. Reikia ištvermės. Ant nieko nepykite, nieko nekaltinkite. Svarbių reikalų tvarkymą patogiau atidėti rytdienai.

Vėžys Pasiseks sprendžiant ir meilės, ir finansines problemas. Dabar turite progą kai ką pakeisti savo naudai – įtakingų žmonių, nuo kurių priklauso jūsų ateitis, simpatijos jūsų naudai. Tiks susitikti su svarbiais asmenimis. Vakaras geras pramogauti, viešnagėms.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Nemėginkite suprasti, kas sukasi jūsų vadovo galvoje, bet bandykite atspėti, kuo galite nudžiuginti sutuoktinį. Galimi sukčiavimai tvarkant juridinius, finansinius reikalus.

Mergelė Keliate sau ir aplinkiniams pernelyg aukštus reikalavimus. Tiesa, darbe savo užduotis turite atlikti nepriekaištingai. Ir mažiau planuokite: aplinkybės gali susiklostyti kitaip, nei tikėsitės.

Svarstyklės Atsiribokite nuo to, kas jums nepatinka, ir nusiteikite geranoriškai. Netinka tvarkyti svarbių reikalų, priimti atsakingų sprendimų. Atidėkite tai artimiausioms dienoms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Pozityvus metas, jūs padėties šeimininkai. Tiesa, venkite žmonių, reikalaujančių staigaus apsisprendimo. Tai laiminga diena moterims. Vakare palankios viešnagės.

Šaulys Gražiais pažadais, optimistiškomis perspektyvomis bus lengva suklaidinti sprendžiant finansinius reikalus. Nepasiduokite daugumos nuomonei ar partnerių spaudimui.

Ožiaragis Gerų pažinčių, naudingų pasiūlymų metas. Būkite atidesni ir susikaupę rašydami, skaičiuodami, dirbdami su dokumentais, vairuodami automobilį. Tikrinkite gautą informaciją.

REKLAMA

Vandenis Mažiau dėmesio kreipkite į nemalonias detales – per jas nesugebėsite objektyviai įvertinti reikalų. Geriau nesiimti atsakingo darbo, galite susikompromituoti.

Žuvys Jausitės geriau už kitus, paprasčiau išsisuksite iš sudėtingos situacijos. Tai geras laikas spręsti susikaupusias problemas.

Šaltinis vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų