REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Iki pietų neblogas laikas, tad tiks ir reikalus tvarkyti, ir spręsti bendravimo problemas. Vakarop venkite avantiūrų, stenkitės nepažeisti taisyklių ir susitarimų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Būsite darbingi, pavyks atlikti tai, ką buvote uždelsę. Pasistenkite kuo daugiau nuveikti. Antrą dienos pusę, ypač vakare, būkite atidesni sveikatai, labiau pasisaugokite susižeidimų.

REKLAMA

Dvyniai Jums lengva ir malonu bendrauti. Tiesa, tokia sėkminga bus tik pirma dienos pusė. Vakarop reikėtų atsiriboti nuo svetimų ir jums nemalonių asmenų.

Vėžys Neskubėkite ir niekur nesikiškite. Šiandien galite sužinoti tai, kas nuo jūsų buvo slepiama, taip pat susitikti su žmonėmis, kurių seniai nematėte ar kurie slėpėsi nuo jūsų. Vakare pasaugokite dokumentus.

Liūtas Pirma dienos pusė sėkminga svarbiems susitikimams. Vėliau nevertėtų reikšti savo nuomonės. Vakaras nepalankus vykti į svečius ar ką nors kviestis į namus.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Kuo atidžiau atlikite užduotis darbe, sunkiausioms geriausias metas iki pietų. Vėliau būkite itin atidūs. Nebūkite vakare pernelyg griežti.

Svarstyklės Pirmą dienos pusę gerai orientuositės situacijoje, vėliau būsite pernelyg emocingi, neobjektyvūs, pernelyg priklausomi nuo draugų nuomonės.

Skorpionas Netvarkykite skubių reikalų, nesiimkite nieko naujo, sunkaus. Nebūkite patiklūs. Esminį dėmesį skirkite šeimai. Gali tekti susitikti su nemaloniu žmogumi, sulaukti svečių, kurie jus apsunkins.

Šaulys Ryte galimas geras posūkis tvarkant reikalus, tik vakare nieko nesugadinkite. Vakaras daug kuo nepalankus, ypač moterims.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Pirmą dienos pusę gauti pasiūlymai dėl darbo, naujų pareigų bus naudingi. Tai neblogas laikas reikalams tvarkyti. Po pietų nederėtų tvarkyti svarbių finansinių reikalų, aiškintis santykių su antrąja puse.

Vandenis Ganėtinai veiklūs būsite pirmą dienos pusę. Tai tinkamas laikas pasirašyti ilgalaikius dokumentus. Vakare nepalanku ką nors pirkti, bus svarbu ir atsargiau vairuoti, pasisaugoti vagių. Venkite ginčų.

Žuvys Reikalai strigs dėl dalykų, kurių negalėsite kontroliuoti. Tik labai neliūdėkite – problemos nebus ilgalaikės. Vakarą geriausia praleisti namie. Pasistenkite pamiršti visus rūpesčius, anksčiau eikite ilsėtis.  

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų