REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Jei ne fiziniai negalavimai, tai jausminės dilemos, prisiminimai drums jums nuotaiką. Nervins šurmulys mieste, parduotuvėse. Tačiau galite puikiai pasidarbuoti namuose. Venkite šeiminių konfliktų, nepiktnaudžiaukite svaigalais.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Regis, seksis tiems, kas užsiima pedagogika, šou verslu, organizuoja pramogas, loterijas ir pan. Pravartu dėmesį nukreipti į vaikus, aktyviau su jais bendrauti, ugdyti jų gabumus, įsigilinti į problemas. Jūsų pagalba gali labai praversti.

REKLAMA

Dvyniai Šiandien darbe gali tekti padirbėti už du arba vertinti kitų veiklą. Pavojinga darbuotis "atbulomis rankomis" - paskubomis, neatsakingai atliktas darbas atneš nemalonumų. Gana daug dėmesio skirsite savo sveikatai, įvaizdžiui.

Vėžys Šiandien galima tikėtis pasitenkinimo iš socialinės, visuomeninės bei kūrybinės veiklos, savo vaidmens kolektyviniame projekte ir pan. reikalų. Jausitės padarę kažką reikšminga, suteikę gerų įspūdžių aplinkiniams.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Diena gana palanki paveldėjimo, mokesčių, investicijų reikalams tvarkyti. Įmanomas ryškus atsinaujinimas arba slegiančios naštos nusimetimas. Tikriausiai finansiniuose ir darbo reikaluose nevengsite rizikos.

Mergelė Šiandien norėsis pramogauti, patirti nuotykių, padaryti įspūdį įtakingiems asmenims. Būsite linkę džiaugtis smulkmenomis, viskuo žavėtis. Galimas spontaniškas įsimylėjimas ar net išgarsėjimas. Kita vertus, iliuzijos gali būti trapios.

Svarstyklės Darbinga diena, tačiau prarasite saiko pojūtį, jei užsuksite į prekybos centrą. Tikriausiai iššvaistysite krūvą pinigų nebūtiniems daiktams, gardumynams, o vėliau dėl to sąmoningai ar nesąmoningai kursite pasiteisinimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Šiandien pasižymėsite ypatingu sugebėjimu lanksčiai bendrauti. Tačiau jūsų jausmingumas, dėmesingumas gali būti suprasti ne visai taip, kaip tikitės.Galbūt antroji pusė, pašnekovas nori išlaikyti didesnę distanciją, o jūs to nepaisote?

Šaulys Jei įmanoma, palepinkite save poilsiu ir ramybe. Nesistenkite įsiteikti draugams ir nedalyvaukite kolektyviniuose projektuose, susibūrimuose, jei jaučiate, kad norisi atsiriboti. Labiau įsiklausykite į giluminius sielos poreikius.

Ožiaragis Galima žinia iš toli arba produktyviai padirbėsite prie interneto - rasite dominančią informaciją, užmegsite ryšį. Įmanoma parama, protegavimas iš įtakingų asmenų pusės. Galite nė nepajusti, kaip būsite "nupirkti", pasiduosite kieno nors įtakai.

REKLAMA

Vandenis Reikės įtempti visą valią, kad pajėgtumėte atlikti būtinus reikalus, nueitumėte į verslo susitikimus ar išsaugotumėte savo verslo klientus. Trokšite meilės malonumų ir kitų pramogų. Regis, tuo tikslu dosniai išlaidausite.

Žuvys Visą dieną su įvairiais pasiūlymais jus aktyviai atakuos seni ir nauji pažįstami. Galite gauti aktualios informacijos arba susitarti, kad kiti paskleistų jūsų pageidaujamą versiją. Verčiau neregzkite intrigų, nes nukentės jūsų reputacija.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų