REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Pasyvus metas: darbai gali sustoti, o asmeninė iniciatyva užgesti. Jeigu turite galimybių atidėti viską kitai dienai, taip ir padarykite. Tai neramus, įtemptas metas įsimylėjėliams ir sutuoktiniams.

 Avinas Pasyvus metas: darbai gali sustoti, o asmeninė iniciatyva užgesti. Jeigu turite galimybių atidėti viską kitai dienai, taip ir padarykite. Tai neramus, įtemptas metas įsimylėjėliams ir sutuoktiniams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Pavojinga diena romantiškiems ir partneriškiems santykiams. Trauks avantiūros, bet būkite pasiruošę, kad tie, kurie žadės paramą, jus paliks. O vieni apskritai nesiimkite nieko rimta. Patys mažiau žadėkite – vargu ar pavyks įvykdyti įsipareigojimus.

REKLAMA

Dvyniai Verta sisteminti nuveiktus darbus, gautą informaciją, ieškoti veiklos trūkumų ir būdų jiems ištaisyti. Dėl smulkmenų nesinervinkite, saugokite savo sveikatą. Būkite atidesni mylimo žmogaus jausmams – neatidumas šiandien neatleistinas.

Vėžys Nemanykite, kad jūsų pastangos veltui. Dabar svarbu patiems parodyti daugiau dėmesio artimiesiems, sutuoktiniui ir dalykiniams partneriams – sulauksite gero atsako. Rizikinga aiškintis santykius su sutuoktiniu.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Nerami diena. Būtina tvardytis, kitaip galite susipykti ir su kolega (jei šiandien jums reikia dirbti), ir su savo vaikais ar mylimu žmogumi. Pasistenkite atsiriboti nuo blogų minčių, nemalonių žmonių, siekite suteikti sau daugiau džiaugsmo. Pasistenkite anksčiau eiti ilsėtis.

Mergelė Apie mylimą žmogų, sutuoktinį ar dalykinį partnerį galite sužinoti tai, kas buvo slepiama, tik nepraraskite savitvardos, kad ir kaip susierzinsite, ieškokite kompromisų. Net jei to neatsitiks, venkite kritikuoti savo porą – būsite kvailai reiklūs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės Sunkokas laikas: jums teks labai susitelkti, kad pasiektumėte savo tikslus. Kad liktumėte patenkinti diena, imkitės tik svarbiausių reikalų ir nepriekaištaukite mylimam žmogui ar sutuoktiniui – juk meilę galima parodyti ir subtiliau?

Skorpionas Dalykiniams reikalams tvarkyti – neblogas metas, daugiau keblumų gresia asmeniniame gyvenime. Gali netikėtai atsiskleisti sena apgaulė, dėl kurios ryšitės nutraukti santykius.

Šaulys Nekokia diena: senos problemos dėl partnerių ar mylimo žmogaus gali atsinaujinti ir pasirodyti neįveikiamos. Bet jei tai atidėsite kitai savaitei, viskas laimingai išsispręs. Šiandien patartina daugiau ilsėtis ir bendrauti tik su bičiuliais.

REKLAMA

Ožiaragis Imkitės to, kas anksčiau nepavyko ar dėl kitokių priežasčių buvo atidėta, – pavyks reikalus sutvarkyti gana greitai, tik būkite kiek lankstesni. Atkreipkite dėmesį, kad netyčia neužgautumėte mylimo žmogaus.

Vandenis Nebūkite atlapaširdžiai, nei tvarkydami reikalus, nei su mylimaisiais. Būtinai tarkitės su artimaisiais finansiniu klausimu: jums gali pritrūkti įžvalgumo. Galite būti linkę pavyduliauti sutuoktiniui be pagrindo.

Žuvys Atidžiau įsiklausykite, ką kalbate mylimam žmogui, – susimąstykite, ką apie jį galvojate, kaip priimate iš jo gautus patarimus, pamokymus. Nors derėtų vengti lengvabūdiškumo, svarbių ar skubių reikalų atidėti nepatartina.

Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų