REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Avinas Tikėtinas pranešimas, galintis pasitarnauti dalykiniams, finansiniams tikslams. Tačiau įmanomi ir moralės išbandymai. Tikriausiai mėginsite manipuliuoti informacija bei žmonių nuomonėmis. Tai gali sukelti problemų.

REKLAMA
REKLAMA

 

Tauras Stokosite emocinės pusiausvyros, todėl galite išprovokuoti nesusipratimus. Ypač sunku bus susikalbėti su kitokio mąstymo žmonėmis. Pralinksmėsite, jei užsiimsite tuo, kas jums įdomu. Nesivelkite į intrigas.

REKLAMA

Dvyniai Nesusipratimų gali kilti darbe ar pakeliui iš jo. Laikykitės saugos darbe bei sanitarijos taisyklių. Galbūt gausite pranešimą, kurio nesitikėjote. Vakare nesnaus sukčiai, vagys, tad pasisaugokite. Neskubėkite tikėti abejotina informacija.

Vėžys Ši diena panardins jus į profesinių rūpesčių okeaną. Gali paaiškėti aplinkybės, galinčios padėti arba sutrukdyti jūsų planams. Galbūt eisite į pokalbį dėl darbo ir dėl jūsų laukiančios konkurencijos patirsite nemažą įtampą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Šiandien jums seksis gerai, jei mokėsite laviruoti. Mažiau klausykite svetimų patarimų, kaip tvarkyti jums žinomus reikalus. Kita vertus, neprovokuokite priešiškumo. Atkreipkite dėmesį į vaikų užsiėmimus - ar jie saugūs ir moralūs.

Mergelė Įmanomi finansiniai netikėtumai. Galbūt jums primins užmirštą skolą arba paslauga teks atsilyginti už kažkada suteiktą paslaugą. Tikėtina būtinybė atlikti veiksmus, kurie nepatiks aplinkiniams. Verčiau neparduokite savo sąžinės.

Svarstyklės Šiandieną turėtų susidaryti palankios aplinkybės pokalbiams su įtakingais asmenimis. Tačiau konkretumo nesitikėkite - geriausiu atveju pavyks nusibrėžti tik apytikres gaires. Venkite konfliktų su mylimu žmogumi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Ryžtingai imsitės dalykinių reikalų, planuosite karjeros perspektyvas. Pasižymėsite kūrybingumu, darbštumu. Tačiau painiosite savo ir kitų pareigas, atsakomybę. Apdairumo gali pritrūkti ir tvarkant finansinius, nuosavybės reikalus.

Šaulys Puikiai seksis kolektyvinė veikla. Galite priimti sprendimą, susijusį su gamybos techniniu modernizavimu, naujomis investicijomis. Vis dėlto nesigundykite naujais pasiūlymais, neapsvarstę, ar juos įmanoma praktiškai realizuoti.

Ožiaragis Vidiniai stabdžiai varžys jūsų iniciatyvą, nors ir stengsitės aktyviai veikti, betarpiškai bendrauti. Saugokitės vagių ir kitų nesąžiningų žmonių. Labiau įsigilinkite į keistus pasiūlymus, išsisukinėjimus. Tik nebūkite kategoriški.

REKLAMA

Vandenis Galima psichologinė arba turtinė dilema, balansuosite tarp noro padaryti gerą įspūdį ir noro pasipelnyti, papramogauti kitų sąskaita. Galimas aistringas nuotykis arba jo sieksite. Į avantiūras bus linkę veltis ir jūsų vaikai.

Žuvys Teigiamų emocijų suteiks pavykę darbai, priešingos lyties dėmesys. Neatsisakysite progos papildyti piniginę ar pigiau apsirūpinti tuo, ko jums reikia ar norisi. Tik būkite apdairesni, kad sukčiai neišviliotų iš jūsų pinigų, vertingų daiktų.

Šaltinis vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų