• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Stenkitės būti objektyvūs, tolerantiški. Nemokykite kitų, kaip gyventi. Visų pirma atsigręžkite į save ir savo aplinką - ar viską darote nepriekaištingai. Vairuokite atsargiai, nes nervinė įtampa, išsiblaškymas silpnina jūsų reakciją ir klaidina.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Itin parūps materialūs dalykai, pinigai. Norėsite būti teisingi, dosnūs, bet tuo pačiu nieko neprarasti. Finansuose, komercijoje, nekilnojamojo turto reikaluose šiandien išties derėtų viskuo abejoti ir uoliai tikrinti.

REKLAMA

Dvyniai Kolektyvinė veikla, pasimatymai suteiks ir malonių, ir slogių įspūdžių. Tikriausiai susipainiosite savo santykiuose, požiūriuose. Kažkas iš draugų, pažįstamų gali nuvilti. Nedarykite skubotų išvadų. Rūpestingai prižiūrėkite vaikus.

Vėžys Neskubėkite imtis naujų darbų metę senuosius, jei naujovėms neturite reikiamos kvalifikacijos bei patirties. Pirma rimtai pasidomėkite, pasimokykite. Gali kilti problemų su sveikata arba nuvilti tyrimų rezultatai.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Šiandien nesistenkite įgyvendinti nieko naujo, svarbaus ar rizikingo, kitaip neišvengsite nesusipratimų. Stenkitės sutelkti valią ir pasisemti optimizmo iš gerų prisiminimų, svajonių. Venkite alkoholio, sunkiai virškinamo maisto.

Mergelė Nors jaučiatės esą dosnūs ir patrauklūs, jūsų aplinkoje yra žmonių, linkusių negailestingai jums kenkti. Kas beįvyktų, nepraraskite padorumo. Skausmo gali suteikti meilė ir pavydas. Išlaidų reikalaus vaikų poreikiai.

Svarstyklės Šiandien bus sunku, jei ieškote teisybės arba dangstote neteisybę. Gali pasirodyti, kad jūsų situacija gana kebli - išryškės slapta priešprieša, kolegų nepritarimas ar kiti trikdžiai. Gali būti, kad visas jūsų triūsas nueis perniek.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Ši diena privers rimčiau pamąstyti apie asmeninių santykių arba profesinę ateitį, perspektyvas. Silpni, klibantys ryšiai ar ne visiškai pasiteisinęs dalykinis kontraktas gali nutrūkti. Galimas emocinis stresas.

Šaulys Tikėtinas kontaktas su žmogumi, kurį laikote konkurentu arba kažkokių jūsų problemų šaltiniu. Pasitelkite kantrybę ir diplomatiją, jei bendravimo neįmanoma išvengti. Neišsisukinėkite, jei reikia padėti draugams, dalyvauti renginyje ar pan.

Ožiaragis Jus kamuos neaiški baimė, netikrumas dėl asmeninių santykių, sveikatos ar pan. Atrodys, jog niekam nerūpite. Tikriausiai pakliūsite į iliuzijų voratinklį. Arba žmogus, iš kurio daug tikėjotės, ims griauti jūsų iliuzijas.

REKLAMA

Vandenis Ši diena įneš sumaišties į jūsų vidaus pasaulį. Pradėsite galvoti, kad užsiimate ne tuo, kuo turėtumėte. Tai, ko neseniai ėmėtės, gali baigtis ne taip, kaip planavote. Verčiau skubotai nespręskite svarbių reikalų. Venkite svaigalų.

Žuvys Kažkokie įvykiai gali pareikalauti iš jūsų valdymosi ir atsargumo. Tikriausiai nemaloniai slėgs darbų baigimo ar skolų atidavimo terminai. Pasistenkite nesipykti su tais, kurie jums svarbūs, kad ir kaip jus erzintų jų argumentai.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų