REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „LG Electronics“ pranešė plečianti telefonų pasirinkimą, kuriuose bus integruota ekrano užrakto funkcija „Knock Code“.

REKLAMA
REKLAMA

„Mobile World Congress“ pristatyta funkcija iki šiol ši buvo prieinama tik 2014 m. telefonuose – „G Pro 2“, „G2 mini“, „F-Series“ ir „L-Series“ modeliuose. Nuo balandžio mėnesio „Knock Code“ bus prieinama ir „LG G2“ bei „G Flex“, sakoma LG pranešime.

REKLAMA

Pasak bendrovės atstovų, dar 2008 m. užpatentuota ir pradėta plėtoti „Knock Code“ funkcija leidžia suskirstyti ekraną į keturias dalis, kuriuose galima nustatyti per 8000 skirtingų užrakto kombinacijų. Nustatytą kombinaciją surinkti galima keliais bakstelėjimais pirštu, todėl ekranas atrakinamas greitai ir patogiai. Didesniam telefono saugumui „Knock Code“ gali pritaikyti ir piršto antspaudo atpažinimo užraktą. Šio tipo slaptažodį galima pritaikyti bet kurioje ekrano vietoje.

Skelbiama, kad greito užrakto funkcija „Knock Code“ pristatyta atsižvelgiant į LG vartotojų tyrimus. Jų duomenimis, daugelis vartotojų telefono ekraną atrakina ir tikrina 100-150 kartų per dieną. Apklausos metu daugiau nei 50 proc. vartotojų taip pat nurodė, kad „Knock Code“ yra geriausia „LG G Pro 2“ funkcija, kuri pilnai atitinka modernių išmaniųjų telefonų saugumo poreikius, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų