REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Negeras laikas imtus sudėtingų užduočių, veltis į konfliktus, kovą. Tai netikėtų pavojų, nelaukto pralaimėjimo diena. Antra dienos pusė palankesnė, ypač moterims.

Avinas Negeras laikas imtus sudėtingų užduočių, veltis į konfliktus, kovą. Tai netikėtų pavojų, nelaukto pralaimėjimo diena. Antra dienos pusė palankesnė, ypač moterims.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Mažiau planuokite, tuomet neteks nervintis, kai būsite priversti keisti planus. Stebėkite jus supančius žmones, mėginkite suvokti, su kuo ne pakeliui.

REKLAMA

Dvyniai Nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms, niūrokoms mintims, nesiimkite sunkių darbų, sudėtingų užduočių, nesivelkite į ginčus, nepatikėkite svetimiems savo paslapčių, pinigų ar atsakingų dokumentų. Nepatartina vykti į keliones.

Vėžys Jausitės geriau nei kiti, tačiau rizikuoti tvarkant reikalus nepatartina. Nesiveržkite imtis ko nors nauja, venkite ko nors reikalauti iš vadovybės ar aukštų asmenų. Būkite taktiškesni namiškių atžvilgiu.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Nieko nesiekite jėga: laikas dirbs jūsų naudai. Būkite atidūs atlikdami kasdienes užduotis, jei saugote savo darbo vietą – dėl šios dienos klaidų galite jos netekti ar būti perkelti į žemesnes pareigas. Tikėtinos ir išlaidos dėl netinkamo vaikų elgesio.

Mergelė Jokių skubotų išvadų ir žaibiškų veiksmų. Nors iš tiesų seksis tvarkyti skubius reikalus, venkite skubinti įvykių.

Svarstyklės Laikas stabtelėti, imkitės tik einamųjų reikalų. Negeras laikas naujovėms: problemų kils net tada, jei viską apgalvojote, apskaičiavote. Būkite atidesni tėvų sveikatai, saugokite jų nervus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Neskubinkite įvykių, į viską reaguokite ramiai. Negeras laikas avantiūroms: nežaiskite su likimu, nepasitikėkite sėkme paskutinę akimirką. Būkite atidūs, kaip klostysis santykiai su vaikais, – nepykite ant jų.

Šaulys Kas nors pastebės ar primins jūsų trūkumus, klaidas, bet labai nepykite: tuo pat metu sulauksite ir netikėtos pagalbos, užuojautos. Būkite atidūs, iš ko galima priimti pagalbą, o iš ko – ne.

Ožiaragis Jūs kupini vilčių ir geriausių ketinimų, bet dienai baigiantis kantrybė išseks, ir mylimas asmuo gali tapti jūsų nepasitenkinimo auka. Tai nepalankus metas profesinei veiklai: galite priimti netinkamą sprendimą.

REKLAMA

Vandenis Gali tekti susidurti su įvairiausiais nesmagumais, net savotiška prievarta. Nesikarščiuokite, nespręskite nesusipratimų piktuoju. Kad ir kas nutiktų, neskubėkite nusivilti mylimu žmogumi ar senu bičiuliu.

Žuvys Jūsų galimybės gali būti apribotos. Tai blogas laikas plėsti savo įtaką, naudotis ryšiais su įtakingais asmenimis tvarkant tarnybinius reikalus. Būkite atidesni savo vaikams – stenkitės juos suprasti ir venkite spausti.

Šaltinis vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų