REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

A. Wengeras prieš mačą su „Bayern“: mes žinome, kad mes galime

 Londono "Arsenal" strategas Arsene'as Wengeras nenuvertina komandos galimybių prieš susitikimą su Miuncheno "Bayern" ir tvirtina, kad jie vis dar turi šansų patekti į kitą etapą.

REKLAMA
REKLAMA

UEFA Čempionų lygoje antradienį "kanonieriai" bandys pasipriešinti Josepo Guardiolos auklėtiniams, kurie jau pirmajame mače šventė pergalę rezultatu 0-2.

REKLAMA

"Mes žinome, kad mes gali patekti į kitą etapą, nes tai esame padarę jau ne kartą. Mano komanda yra kokybiška ir turi ambicijų", - pasitikėjimo nestokojo A.Wengeras.

"Žinome, kad turime varžovus pulti, tačiau taip pat žinome, kad turime apsiginti. Statistika yra ne mūsų pusėje, bet jei mes sugebėjome laimėti prieš "Inter" 5-1, tai Europoje galimi laimėti prieš visus.

"Esame turėję keletą puikių naktų Europoje, bet jei sugebėsime nugalėti "Bayern", bus fantastiška", - užbaigė prancūzas.

Verta paminėti, kad praėjusiame sezone bavarai pirmajame susitikime "Arsenal" klubą nugalėjo rezultatu 1-3, tačiau Londono miesto futbolininkai Vokietijoje sugebėjo atsitiesti ir šventė pergalę, tačiau iki patekimo į ketvirtfinalį pritrūko vieno įvarčio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų