REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas

 Avinas

REKLAMA

Gyvybinė energija bus sumažėjus, aktyvumas žemas: prarasite interesą tam, kam neseniai skyrėte labai daug dėmesio. Susitelkimas ties savo išgyvenimais, nors jie ir nebus malonūs, gali neigiamai paveikti santykius su artimaisiais.

REKLAMA
REKLAMA

Jautis

Ramus ir harmoningas laikas. Palanku spręsti, priimti sprendimus finansiniuose reikaluose. Problemos mažai tikėtinos, šeimoje vyraus pozityvios tendencijos: palanku taikytis, tartis apie ateities planus. Būkite kantrūs ir nuolaidžiaukite.

REKLAMA

Dvyniai

Emocinis fonas bus įtemptas, todėl reikia susilaikyti ir vengti konfliktų su aplinkiniais. Stenkitės nieko keisti – tai tik pablogins jūsų nuotaiką, sukels irzlumą. Jokiais būdais skubėdami nepriimkite sprendimų. Išvykos praeis puikiai.

Vėžys

Stenkitės daugiau laiko praleisti su artimaisiais, venkite nemalonių įvykių. Ypač palankios tendencijos vyraus romantiniuose santykiuose, galimos pažintys, kurios pakeis jūsų asmeninį gyvenimą į gerą pusę.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Labai įtempti santykiai bus su giminaičiais, šeimoje galimi rimti nesutarimai. Konfliktai įgaus chronišką formą, jei neišklausysite antrosios pusės ramiai ir dėmesingai. Tiesa, romantiniuose santykiuose vyraus labai stiprios pozityvios tendencijos.

Mergelė

Stenkitės ramiai žvelgti į esamą situaciją – ne viskas seksis taip, kaip jūs planavote. Svarbiausiai – išlikti lanksčiais, o ne tik ginti savo poziciją. Venkite ultimatumų, ypač santykiuose su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu.

Svarstyklės

Nepaisant to, kad negatyvios tendencijos vis stiprėja, iš esmės diena bus maloni. Daugiau dėmesio skirkite giminaičiams, nes sulauksite nemažai kritikos ir priekaištų, kad ignoruojate juos dėl užgriuvusių darbų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Neleiskite, kad kiti sutrukdytų jūsų planams ar kažkaip bandytų pakeisti jūsų nuomonę – pasitikėkite savimi. Finansinė padėtis gali pagerėti. Asmeniniuose santykiuose bus labai sudėtinga: net ir geriausi ketinimai pavirs atvirkščiu rezultatu.

Šaulys

Gana sėkminga diena, nors teks tam tikrų pajėgų, jei norite pasiekti konkrečių tikslų. Jūsų nuotaikos permainingos, ir kartais smulkmenos iššauks irzlumą. Gana sudėtinga diena bendravimui, neišvengsite nemalonių susitikimų.

Ožiaragis

Atsargiai spręskite finansinius klausimus: išlaidų, kurios šiuo metu atrodys būtinos, tikrai galima išvengti. Romantiniai santykiai bus išbandomi, ir jums bus nelengva. Venkite neapgalvotų veiksmų, stenkitės kuo daugiau dėmesio skirti savo mylimam žmogui.

REKLAMA

Vandenis

Malonus laikas, nors ir ne visai produktyvus, tačiau lengvas ir nevarginantis. Vis dėl to šeimyniniai santykiai klostysis neįprastai, gali augti įtampa. Peržiūrėkite savo elgesį, perdėliokite prioritetus.

Žuvys

Susilaikykite nuo neapgalvoto elgesio, kadangi sulauksite liūdnų pasekmių. Turėsite nemažai pagundų, kaip kuo greičiau išpildyti savo norus, vykdydami abejotinus metodus, tačiau elgsitės teisingai, jei atsisakysite tų veiksmų, kurie sulauks aplinkinių nepritarimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų