REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Diena bus palanki, norintiems iš pagrindų apsitvarkyti namuose, siekiantiems didesnio komforto, žemiškų malonumų. Seksis meistrauti, modeliuoti, eksperimentuoti virtuvėje. Nusimato įsimintinas pasimatymas.

Avinas Diena bus palanki, norintiems iš pagrindų apsitvarkyti namuose, siekiantiems didesnio komforto, žemiškų malonumų. Seksis meistrauti, modeliuoti, eksperimentuoti virtuvėje. Nusimato įsimintinas pasimatymas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šiandieną užteks trumpo pokalbio su pažįstamu žmogumi, kad kažkas iš esmės pasikeistų jūsų asmeniniame gyvenime ar veikloje. Būsite labai jautrūs kitų žodžiams, pastaboms. Nepraraskite objektyvumo ir nesusireikšminkite.

REKLAMA

Dvyniai Galite įsigyti buičiai ar darbui reikalingą daiktą. Galbūt kils paskata pakeisti planus, susijusius su santaupų panaudojimu, ūkiniais reikalais, laisvalaikiu. Pagalbos ir paguodos gali prireikti šeimos nariui.

Vėžys Šiandien galite tikėtis svečių, malonaus bendravimo. Bet kuriuo atveju nebus sunku rasti kur ir kaip atsipūsti, pasilinksminti, o gal ir sublizgėti. Galite padaryti įspūdį nemažai auditorijai, publikai. Staigmenų gali pateikti vaikai.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Šiandien darbe vikriai suksitės, jei nestabdys sveikatos problema, pagirių sindromas ar pan. Vakaras žada pramogą, aistringą pasimatymą ar slaptą jaudinamą nuotykį.

Mergelė Dieną praleisite maloniau, jei būsite pakantūs sutuoktiniui, draugiškai pasidalinsite buitinių pareigų našta ir pan. Galbūt gausite pasiūlymų iš žmonių, su kuriais anksčiau buvote kažkaip susiję. Džiugins komplimentai.

Svarstyklės Šiandien nederėtų kištis į svetimus reikalus bei leisti įsikišti į jūsų gyvenimą ir intymias paslaptis. Tikėtina, kad jums pavyks pasipelnyti arba kažkas parems, suteiks paslaugą. Vis dėlto rimčiau planuokite išlaidas, paskolas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Šiandieną jums norėsis dingti kur nors toliau nuo rutinos, namų, artimųjų. Svajosite neįprastai praleisti laiką, patirti naujų įspūdžių. Galbūt susitiksite su užsieniečiu ar iš užsienio grįžusiu asmeniu.

Šaulys Ši diena bus geresnė ir ramesnė, jei pagarbiau reaguosite į aplinkinių pastabas, pamokymus ir pageidavimus. Tikriausiai kursite didelius planus ir vėl juos griausite. Jei pavargote nuo rutinos, derėtų pakeisti aplinką ar užsiėmimą.

Ožiaragis Šiandien daug laiko skirsite savo pomėgiams arba draugams. Tikėtina, kad patirsite įdomių išgyvenimų, sužinosite tai, ką tik miglotai galėjote nujausti. Smagu bus kartu su bičiuliais vakare nueiti į pramoginį renginį, barą.

REKLAMA

Vandenis Šiandien būsite linkę slapukauti. Bet kaip tik paslaptingumas ir intuicija jums padės išsiaiškinti kažką tokio, kas ilgai kėlė abejonių, įtarimų. Pasisaugokite infekcijų, nes jos itin kibs. O jei prikibs, vakare pasijusite nekaip.

Žuvys Abejotina, kad jums pavyks veikti pagal numatytą planą. Tačiau jūsų galvose knibždės visokių minčių, idėjų ir noro veikti. Vakare pajusite nuovargį, dėl to kris nuotaika, bus sunku bendrauti, daug kas erzins.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų