REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šešėlinė Vyriausybė džiaugiasi, kad jos inicijuota diskusija apie tai, kaip vystyti Lietuvos regioninę politiką, įgauna pagreitį ir ragina Ministrą Pirmininką Algirdą Butkevičių nebijoti šios diskusijos. Ministro Pirmininko baimę akivaizdžiai demonstruoja Vyriausybės paskutinę minutę organizuojamas ekonomikos forumas Šiauliuose vasario 24 d., skirtas Šiaulių regiono vystymo planui aptarti, kuriuo siekiant užbėgti už akių Šešėlinės Vyriausybės organizuojamam jau prieš kelias savaites suplanuotam ir viešai skelbtam forumui „Naujoji regioninė politika“ vasario 25 d. Šiame forume Šešėlinė Vyriausybė šiauliečiams pristatys Vietos ekonominio vystymo įstatymo koncepcijos projektą.

REKLAMA
REKLAMA

„Džiaugiamės, kad Premjero ir mūsų nuomonė apie regioninės politikos svarbą sutampa, tačiau A. Butkevičiaus baimė ir pastangos paskubomis organizuoti alternatyvius renginius stebina ir linksmina. Premjerui siūlau tokios svarbios regioninės politikos temos nepaversti konkurencijos tarp partijų įrankiu, net ir tuo atveju, jei socialdemokratai jaučiasi nepajėgūs pateikti tokio projekto, kokį pateikė Šešėlinė Vyriausybė“ – teigia Seimo opozicijos lyderis Andrius Kubilius.

REKLAMA

Pasak A. Kubiliaus, Premjeras ir jo komanda vietoje to, kad strimgalviais organizuotų savąjį forumą opozicijos renginio išvakarėse, galėtų sudalyvauti šiame Šešėlinės Vyriausybės renginyje. Taip Premjeras parodytų, kad jam tikrai rūpi regioninė politika, o ne tuščia partinė konkurencija.

Kad ateityje Vyriausybei nebereikėtų paskubomis organizuoti renginių, siekiant aplenkti Šešėlinę Vyriausybę, Premjerą apie kiekvieną Šešėlinės Vyriausybės posėdį ir forumą „Naujoji regioninė politika“ informuosime asmeniškai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų