REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusių metų spalį pirmąjį išmanųjį telefoną išlenktu ekranu „Galaxy Round“ pristačiusi bendrovė „Samsung“ jį vadina lanksčiu, tačiau iš tikrųjų lankstomą telefoną, kurį bus galima sulenkti 90 laipsnių kampu, „Samsung“ pateiks tik kitais metais.

REKLAMA
REKLAMA

Apie tai pranešė P. Korėjos leidinys „The Korea Herald“. Leidinio šaltinių teigimu, prieš tai „Samsung“ rinkai pateiks telefonus su iš trijų pusių įrengtais organinių šviesos diodų (OLED) technologijos ekranais. Jie apgaubs telefono korpusą iš trijų pusių ir jo šonuose rodys įvairią informaciją. Pirmą kartą toks dizainas buvo pristatytas 2013 m. vykusioje parodoje CES 2013, tačiau rinkoje tokie telefonai taip ir nepasirodė.

REKLAMA

Pranešama, kad „Samsung“ nori telefonus su ekranais iš trijų pusių pateikti prekybai iki šių metų pabaigos, ir tuo tikslu pirmąjį šių metų ketvirtį skirs dideles investicijas savo antrinei įmonei „Samsung Display“. Analitikų manymu, jos turėtų siekti net 2 trilijonus vonų (apie 1,9 mlrd. JAV dolerių).

Analitikų teigimu, „Samsung“ telefonai su ekranais, kuriuose vaizdas rodomas iš trijų pusių, turėtų tapti lanksčiųjų telefonų paklausos indikatoriumi. Manoma, kad iki 2015 m. vidurio „Samsung“ paruoš flagmaninį savo išmaniųjų modelį, kurį bus galima saugiai lankstyti iki 90 laipsnių kampu. Prognozuojama, kad kitais metais tokių lanksčių telefonų tiekimo apimtys gali pasiekti 20 - 30 milijonų vienetų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų