• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Nedarykite nieko, ko nesinori, nesiduokite įkalbinėjami, šantažuojami, o jūsų nervų tvirtumą ir kantrybę gali išmėginti ir šeima, ir vaikai, ir mylimas žmogus.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Galimi nedideli nesklandumai, dėl kurių nereikėtų jaudintis. Tiesa, šiandien nedera niekur skubėti, priimti sprendimų automatiškai. Paisykite savo sveikatos.

REKLAMA

Dvyniai Nors nesunkiai surasite kompromisą, neskubėkite siūlyti savo paslaugų ir partnerystės. Būkite atidesni sutuoktinio svajonėms ir planams.

Vėžys Jei nekaip jaučiatės, geriau patinginiauti nei skubinti įvykius, tad jei norisi ką nors atidėti – atidėkite. Negeras laikas įsipareigoti dėl finansinių dalykų.

Liūtas Suprasite svarbius dalykus ir rasite atsakymus į klausimus, kurie seniai kankino. Idėjos, kurios šaus į galvą, bus naudingos, tiesa, neskubėkite jomis pasinaudoti – reikia sulaukti tinkamesnio laiko.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Imkitės tik išties svarbių reikalų, atsisakykite to, kas nereikalinga veikloje ir gyvenime, – viskam neužteks nei laiko, nei jėgų. Labiau pasirūpinkite savo sveikata.

Svarstyklės Patys sėkmingai rasite puikią išeitį, tenkinančią visus. Tiesa, dalykinei sėkmei bus svarbu užsitikrinti gerus santykius su vadovybe.

Skorpionas Neturi labai sektis, tad bet ką galite drąsiai atidėti. Bus svarbu neskolinti pinigų ir atsiriboti nuo nemalonių žmonių.

Šaulys Nesistenkite labai reikštis – šiandien viskas priklausys nuo jūsų įdirbio. Ir jei jis pakankamas – diena bus puiki.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Elkitės atidžiau, labiau taupykite pinigus, saugokite darbo vietą. Gerinkite santykius su vadovybe ir šeimos nariais.

Vandenis Neskubėkite pasinaudoti siūloma pagalba – venkite patekti į kieno nors priklausomybę. Gerai svarbesnius susitikimus atidėti vakarui ar rytdienai.

Žuvys Netinkamas metas dalykinei veiklai, bet geras gilintis į asmenines ir šeimos problemas. Įvertinkite savo bendravimo ratą – gal verta jį sumažinti? Prasminga vakare pasitarti su senais šeimos draugais dėl dalykų, kurie dabar jums svarbūs.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų