REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sudėtingiausios eismo sąlygos pirmadienio vakarą išlieka vakarinėje šalies dalyje, kurioje dėl lijundros kelių dangos daugiausia šlapios, tačiau išlieka ir slidžių kelių ruožų.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip pranešė Automobilių kelių direkcija, Šiaurės Lietuvoje sudėtingiau vairuoti dėl plikledžio, čia vietomis keliai taip pat yra slidūs.

REKLAMA

Pietvakarių ir vidurio Lietuvoje magistraliniai keliai sausi, krašto ir didesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai drėgni, vietomis padengti šlapiu sniegu.

Rytinėje šalies dalyje ir Alytaus apskrityje magistraliniai keliai sausi, krašto ir didesnio intensyvumo rajoniniai keliai taip pat sausi, tik kai kur išlikusios provėžos.

Visoje Lietuvoje mažesnio intensyvumo rajoniniai keliai padengti privažinėtu sniegu.

Šiuo metu Klaipėdos, Šiaulių ir Panevėžio apskrityse vis dar barstomi valstybinės reikšmės kelių ruožai.

REKLAMA
REKLAMA

Oro temperatūra nuo 1 iki 6 laipsnių šalčio.

Naktį eismo sąlygas sunkins rūkas.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis naktį kritulių tikimybė nedidelė. Vietomis formuosis rūkas. Žemiausia temperatūra nuo 7 iki 12 laipsnių šalčio, pietų Lietuvoje iki 14 laipsnių šalčio, pajūryje iki 6 laipsnių šalčio.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų