REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Socialinį tinklą „Facebook“ užkariavo Masačiusetso valstijos policininko laiškas, parašytas prieš pat atiduodant užmigdyti mylima partnerį vilkšunį Dante, rašo dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Socialinio tinklo vartotojus sugraudino ypatingas ryšys tarp policininko ir gyvūno.

Pareigūnas Christopheris Coscias su Dante dirbo devynerius metus. Pasak jo, šis vilkšunis yra pats tikriausiais jo draugas. „Kiekvieną rytą, kai atidarydavau būdos duris, Dante iškart užšokdavo ant manęs, apkabindavo savo didelėmis letenomis ir laukdavo kasrytinio pasveikinimo ir paglostymo. Tada skubiai lėkdavo laiptais atidaryti duris – būdavo laikas eiti į darbą“, – rašoma laiške.

REKLAMA

Graudų laišką C. Coscias rašė sėdėdamas automobilyje netoli tos vietos, kur turėjo būti užmigdytas Dante.

„Viskas prasidėjo vieną dieną išleidžiant Dante iš būdos. Jis staiga parkrito ant manęs ir visiškai nebekontroliavo savo kūno“, – pasakojo policininkas.

Tyrimai parodė, kad Dante kenčia nuo plautinės hipertenzijos – jo širdis buvo padidėjusi, esant per mažai kraujo tėkmei į smegenis kankino traukuliai.

„Vienas iš tokių priepuolių Dante ištiko kieme prieš keletą dienų. Pabuvęs su Dante tol, kol praėjo priepuolis, įėjau į namą. Žinojau, kad mane stebi žmona ir dukra bei tikisi, kad pasakysiu, jog viskas bus gerai. Tačiau to padaryti negalėjau. Artėjo tai, kam dar nebuvome pasiruošę.

REKLAMA
REKLAMA

Dabar sėdžiu vos už kelių kilometrų nuo galutinio kelionės tikslo. Džiaugiuosi, kad Dante pavyko su mumis praleisti atostogas, mano žmonos gimtadienį. Negalėjau užmigdyti Dante per jos gimtadienį – toks prisiminimas ją visada graudintų. Rašau visa tai ir kiekvienas naujas paragrafas sukelia naują skausmą“, – mintimis dalinosi susijaudinęs policininkas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų