REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po skaudaus pralaimėjimo Baltarusijos lygos rungtynėse pirmadienį elektrėniškiai varžovams iš Raubičių atsilygino tuo pačiu antradienio susitikime. Kova buvo atkakli nuo pirmųjų sekundžių, bet sėkmingiau rungtynių pabaigą gynyboje sužaidę „Energijos“ žaidėjai pasiekė tikslą 3:2 (1:0, 1:1, 1:1), teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Jau pirmąją minutę aikštės šeimininkus į priekį išvedė puolėjas Danielius Nomanovas (0:25 min.), o antrajame kėlinyje persvarą padvigubino Aivaras Bendžius (35:06). Tokia rungtynių eiga netenkino jaunųjų „Raubiči97” ledo ritulininkų ir užteko tik dešimties minučių, kad situacija aikštėje išsilygintų - Arsenijus Borisovas (38:48), bei Andrejus Belevičius(45:54) nuginklavo Donatą Žukovą.

REKLAMA

Lemiamą akordą susitikime padėjo Dovydo Kulevičiaus ir Pauliaus Gintauto duetas – pirmasis atliko puikų perdavimą, o daugiausiai visoje „Vyšaja“ lygoje įvarčių pelniusiam puolėjui P.Gintautui (41 įv.) liko tik pridėti dar vieną.

Po šios pergalės Elektrėnų „Energija“ yra surinkusi 85 tšk. ir užimą 4 – ą vietą, o tiek pat taškų turintys Žlobino „Metallurg2” ir Minsko „Junior“ atitinkamai antrą, bei trečia, bet yra sužaidę dvejomis rungtynėmis daugiau nei lietuviai. Lyderiais išlieka Soligorsko „Šakhtior2” (98 tšk.).

Reguliariajame čempionate Elektrėnų „Energijai“ dar liko sužaisti aštuonias rungtynes (viso 48).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų