REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo mažyčių lėktuvėlių modeliukų iki įspūdingų modelių su veikiančiais mechanizmai – visą tai bus galima pamatyti penktadienį Londone duris atversiančioje trijų dienų parodoje „Model Engineering Exhibition London“, kuri šiemet rengiama jau 18-ą kartą.

REKLAMA
REKLAMA

Vienoje didžiausių Britanijos pietuose rengiamų parodų bus eksponuojama daugiau nei tūkstantis modelių, kuriuos surinko daugiau nei 50 tarptautinių grupių nariai. Lankytojai turės unikalią galimybę pasigrožėti įvairiausiai modeliais – nuo vintažinių geležinkelių iki futuristinių raketų ir visko, kas patenka tarp šių dviejų kategorijų. Kai kuriuose modeliuose bus įmontuoti fantastiški šviesos, garso ir judesio mechanizmai, o kiti stebins savo unikalumu. Šių metų parodos ypatumas tas, kad bus eksponuojami įvairiausio dydžio eksponatai – nuo mažyčių iki be galo didelių. Tačiau nepaisant jų dydžio, labiausiai stebins jų kūrėjų įgūdžiai.

REKLAMA

„Model Engineering Exhibition London“ bus puikus renginys visai šeimai, nes nuotoliniu būdu valdomais lėktuvėliais, automobiliais ir laivais galės pažaisti ne tik maži vaikučiai, bet ir „dideli vaikai“. Be to, kas žino: gal ir jūs tapsite aistringas modeliukų gerbėjas.

Laikas: sausio 17-19 d. d. Penktadienį ir šeštadienį 10-17 val., o sekmadienį paroda veiks iki 16.30 val. Vieta: Alexandra Palace Way, London N22 7AY, Bilietai: suaugusiajam – £10, o vaikui – £5.50. Daugiau informacijos: http://www.alexandrapalace.com/whats-on/london-model-engineering-exhibition/#.Uq7pq3hdUgs

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų