REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Alė Sima

Naujuosius paprastai pasitinkame siautulingomis linksmybėms, priešingai nei Kalėdas. Tad galima pamiršti formalumą, kuklumą ir imtis drąsių eksperimentų, kurie pavers jus vakarėlio pažibomis.

REKLAMA
REKLAMA

Trims merginoms – šviesiaplaukei, raudonplaukei ir tamsiaplaukei – Grožio terapijos ir chirurgijos klinikos „Sugihara“ visažistė ir stilistė Viktorija Šatova sukūrė šventines šukuosenas bei makiažą. Šie pavyzdžiai gali įkvėpti ir paskatinti moteris kurti unikalų šventinį stilių.

REKLAMA

Šviesiaplaukėms – ryškūs šešėliai

Esate drąsios ir mėgstate atrodyti ekstravagantiškai? Tada nebijokite vakarui rinktis ryškių spalvų akių šešėlių, pavyzdžiui, smaragdo. Taip pat ieškokite įdomesnės spalvos, kuri padėtų išryškinti lūpas. Gal koralo? Toks makiažas padės išsiskirti iš naujametės šventės svečių būrio. Trumpą kirpimą galima paversti efektinga vakarinio stiliaus šukuosena. Ji išryškina akis ir parodo, kaip įspūdingai ir nerūpestingai gali atrodyti trumpi plaukai.

REKLAMA
REKLAMA

Garbanas turi rinktis raudonplaukės

Ketvirtajame dešimtmetyje buvo populiaru atrodyti kaip lėlei. Toks įvaizdis madingas ir dabar. Ryškus viršutinio voko apvadas išryškina akis, suteikia paslaptingumo ir elegancijos. Lūpos, padažytos ryškiai raudona ar bordo spalva, – tikras moteriškumo etalonas. Plaukai šukuojami į šoną: vienoje pusėje taip, kad būtų prigludę, o kitoje – tiesiai, sugarbanojant ir šiek tiek paveliant galiukus. Garbanos jau daugelį metų yra madingos.

Tamsiaplaukėms tiks dūminis makiažas

Padūmavusių akių makiažas – nepraeinanti XX a. pabaigos mada. Tai vadinamasis dramos karalienės įvaizdis – kai tamsūs šešėliai tepami iki pat antakių linijos. Dūminiam makiažui sušvelninti galima naudoti auksu ar variu žėrinčius atspalvius. Prie tokių akių lūpoms paryškinti tiks švelni purpurinė spalva. „Arklio uodega“ – vis dar tarp mėgstamiausių šukuosenų, nes ji universali ir nesudėtinga. Taip susišukuoti plaukus galima vos per 10–15 minučių, o kelios detalės paprastą šukuoseną pavers šventiška. Žema „uodega“ atrodys efektingiau, jei ją sušukuosite į kairę arba į dešinę.

Šiuo metu ypač populiaru įvairiai supinti plaukus. Kasos paryškina moters grožį, o kruopštūs pynimai šukuoseną paverčia tikru meno kūriniu. „Šie patarimai turėtų paskatinti jūsų kūrybiškumą formuojant šventinį įvaizdį, – sakė V.Šatova. – Vis dėlto neužmirškite, kad persistengti nevalia, nes kartais mažiau yra daugiau. Juk kiekvienas, net ir mažiausias, akcentas plaukuose ar veide gali jums suteikti ne tik pasitikėjimo savimi, bet ir patraukti aplinkinių dėmesį.“ Vyresnėms moterims stilistė pataria daryti subtilų makiažą, ryškinti lūpas ir akis, naudoti tušą. Svarbiausia – nepamiršti kvepalų. „O šukuosenai labiausiai tiks retro stiliaus bangos su klasikiniu kuodu“, – tikino stilistė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų