REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nemažai žmonių mano, kad „Facebook“ socialiniame tinkle daugiausia lankosi jaunimas. Tačiau jauni žmonės bendrauja ten, kur nėra jų tėvų. Viena paskutiniųjų apklausų šia tema parodė, jog „Facebook“ paauglius labiau atbaido, nei pritraukia. Bent jau tai aktualu D. Britanijoje

REKLAMA
REKLAMA

Jauniems žmonėms, kurie pasitraukė iš „Facebook“ (tačiau nebūtinai pašalino savo profilį), buvo užduotas klausimas, kodėl jie taip padarė? Pasirodė, kad kritinė riba buvo peržengta tuomet, kai jie gaudavo paklausimą draugauti iš savo tėvų. Negalima būti jaunu ir laisvu, jei tave seka, pavyzdžiui, mama. Trumpai tariant, „Facebook“ daugiau nėra prestižo reikalas.

REKLAMA

Nors gali atrodyti, kad didžiausias pasaulyje socialinis tinklas nesikeičia, tačiau britų paaugliai vis dažniau renkasi mobilias bendravimo priemones, pavyzdžiui, „What’s App“, kurie leidžia bendrauti su savo artimais draugais.

Kaip bebūtų keista, apklausos rezultatai parodė, jog bendravimui su platesne publika pasirenkamas „Twitter“. Antra vertus, vis dar auginantis savo populiarumą „Instagram“ leidžia jauniems žmonėms draugauti ir su nepažįstamais.

Dabar „Facebook“ – bendravimo su kitos kartos žmonėmis priemonė: galima susisiekti su šeima, vyresniais broliais ir seserimis, kurie mokosi universitetuose. Galbūt tėvai ir persiorientuos, tačiau būtent vaikai būna bet kokios didelės migracijos socialinių tinklų pasaulyje priešakyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų