REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Ši diena turėtų atnešti malonių įspūdžių ir nedidelių pergalių. Naujų klausimų gali sukelti mylimo žmogaus motyvai bei planai. Bet kokius nesusipratimus reikėtų išsiaiškinti iš karto, nekaupiant širdyje abejonių.

Avinas Ši diena turėtų atnešti malonių įspūdžių ir nedidelių pergalių. Naujų klausimų gali sukelti mylimo žmogaus motyvai bei planai. Bet kokius nesusipratimus reikėtų išsiaiškinti iš karto, nekaupiant širdyje abejonių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Galite gauti darbo arba komercinį verslo pasiūlymą iš nenumatytos srities. Arba tai pasiūlys asmuo, iš kurio nieko panašaus nesitikėjote. Galimas susitarimas ir dėl interviu, autorinio atlygio, profesinės kelionės ar stažuotės.

REKLAMA

Dvyniai Tikriausiai atsiras skubių reikalų, kuriuos tvarkydami užmegsite naujų pažinčių, nejučiomis kažkam suteiksite svarbios informacijos arba patys pasireklamuosite, pareklamuosite artimą žmogų, kaimyną, kažką paviešinsite.

Vėžys Jūsų mintys ir veiksmai suksis kasdienių klausimų rate, o į jų aptarimą sugebėsite įtraukti ir šeimos narius, ir ne tokius artimus žmones. Jūsų įtaka kitiems yra didesnė nei patys manote, net jei jums atrodo, kad niekur nesikišate.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Aktyvi, rezultatyvi diena. Palanku dalyvauti konkursuose, išreikšti savo kūrybingumą, lavinti vaikus. Bus smagu, jei susitiksite su draugais, gerbėjais. Galite drąsiai skirti pasimatymus, burti kolektyvą bendrai iškylai ar pramogai.

Mergelė Nebijokite eiti į darbo konkursus, kalbėtis su vadovais ir valdininkais, jeigu turite ką pasakyti. Be to, nevenkite imtis atsakomybės, rimčiau padirbėti, gal netgi už du, jei to prireiktų. Vėliau tai išeis į naudą.

Svarstyklės Draugiškų kontaktų, darnios partnerystės diena. Daug sužinosite ir išmoksite intensyviai bendraudami su įvairiais žmonėmis, mėgindami įlįsti į jų "kailį". Tai padės suderinti skirtingus interesus bei susirasti sąjungininkų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Tikriausiai jums pavyks nemažai sutaupyti išradingai panaudojant brokuotus ar nusidėvėjusius daiktus, jų detales. Domins asmeninės ir kitų žmonių psichologinės problemos. Regis, rasite ypatingų, netradicinių būdų joms spręsti.

Šaulys Galite gauti lauktą žinią iš valstybinės įstaigos, potencialaus darbdavio arba iš užsienio. Atsiras proga pakeisti aplinką, atitrūkti nuo rutinos, o tuo pačiu ir įgyti naujų įgūdžių, pakelti savo kvalifikaciją, užmegzti vertingų pažinčių.

Ožiaragis Įmanomos permainos kažkurioje svarbioje gyvenimo srityje. Gali pradėti spręstis statuso, bendradarbiavimo ar įsidarbinimo problema. Tinkama diena tvarkyti oficialius reikalus bei dokumentus, minti valdininkų slenksčius.

REKLAMA

Vandenis Diena bus labai aktyvi. Užgrius įvairiausi reikalai, reikės nemažai bendrauti. Draugiškas susitarimas, protegavimas gali atnešti realios naudos. Iš aplinkinių galite gauti naudingų žinių, ką ir kaip verta daryti, kad pasisektų.

Žuvys Geriau seksis dirbti vienumoje, neraginamiems ir neprižiūrimiems. Jeigu pajusite meninį įkvėpimą, pašaukimo jėgą, prasmingai išnaudokite šią dovaną. Meilės ir draugystės reikaluose daugiau laimėsite, jei būsite santūrus, paslaptingi.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų