REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Beveik prie altoriaus palikta moteris iš Džordžijos valstijos nusprendė pamokyti buvusį sužadėtinį. Daugiau nei 10 metų trukusių santykių pabaigoje teismas nurodė, kad Melissa Cooper turi gauti 50 tūkst. dolerių kompensaciją. Jos buvęs partneris, IT specialistas Christopheris Nedas Kelley buvo apkaltintas pažado vesti sulaužymu, informuoja odditycentral.com.

REKLAMA
REKLAMA

Pora gyveno kartu nuo 2000 metų kartu su savo vaiku ir vyriškio vaiku iš ankstesnių santykių. 2004 metais C. N. Kelley pasipiršo savo išrinktajai su 10 tūkst. dolerių kainavusiu žiedu – po to pora atsikraustė į naujus namus ir santykiai kurį laiką klestėte klestėjo. M. Copper net sutiko išeiti iš darbo, kad visą laiką būtų su vaikais. Tačiau idilė dingo, kai moteris ėmė pastebėti neištikimybės ženklus.

REKLAMA

Moteris išsiaiškino, kad jos partneris dvejus metus prieš piršlybas palaikė santykius su kita moterimi. Ji ėmė su juo aiškintis šią situaciją ir C. N. Kelley ėmė maldauti atleidimo. Po kurio laiko ji sutiko tęsti santykius, nes jis pažadėjo „niekuomet daugiau nesimatyti su ta moterimi ir netrukus ją vesti“.

Tačiau 2011 metais situacija visiškai pasikeitė – M. Cooper sužinojo, kad jos sužadėtinis susitikinėja su kita moterimi. Tačiau šįkart C. N. Kelley nebeatsiprašinėjo – jis pareiškė, kad jo sužadėtinė turi išsikraustyti iš jo namų kartu su vaikais, kur jis nori likti su savo naująja meile.

REKLAMA
REKLAMA

M. Copper tokios žinios paveikė labai neigiamai. Ji pasitelkė į pagalbą advokatus ir buvusį mylimąjį padavė į teismą. Pirmuoju teismo sprendimu, atmetus vyriškio prieštaravimus, kad jis niekada rimtai nesvarstė vedybinių planų, M. Cooper buvo priteista 50 tūkst. dolerių. C. N. Kelly ir jo advokatas šį sprendimą planuoja apskųsti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų