REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antrame Lietuvos grindų riedulio čempionato ture antrąją nesėkmę patyrė Vilniaus „Ardas“, 2:8 (2:2,0:2,0:4) nusileidęs Vilniaus „Andajus“ komandai, o Ignalinos „Vikingas-Pieno žvaigždės“ 3:2 (1:1,1:1,1:0) įveikė FLC „Vilnius“, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Vikingas“ toliau sėkmingai tęsia savo debiutinį sezoną. Po atkaklios kovos rezultatu 3:2 iškovota antroji pergalė prieš FLC „Vilnius“. Jauni ir greiti ignaliniečiai visų rungtynių metu aštriais išpuoliais nuolat tikrino priešininkų vartininko budrumą, nors jau nuo rungtynių pradžios jiems teko vytis savo varžovus. Sužaidus 2 minutes, vilniečių komandos kapitonas Edvardas Cirtautas tiksliu smūgiu išvedė savo komandą į priekį. Nepaisant atkaklių „Vikingo“ pastangų išlyginti rezultatą, tai jiems pavyko tik baigiantis pirmajam kėlinukui. Iki pirmos rungtynių pertraukos likus 5 sek. rezultatą tolimu šūviu lygina Viktoras Češulis.

REKLAMA

Antrajame kėlinuke vaizdas aikštelėje nesikeitė – ignaliniečiai nuolat spaudė savo varžovus prie jų vartų, o pastarieji aštriai kontratakavo. Baigiantis antros rungtynių dalies laikui vienas iš tokių išpuolių baigėsi įvarčiu – vilnietis Marius Kasnauskas laiku suskubo prie nuo vartininko atšokusio kamuoliuko ir nukreipė jį į vartus. Jau po 2 min.rezultatas vėl tapo lygus. Ignalinos komandoje kartu su vyrais drąsiai kovoja 2 merginos ir jau antrose iš eilės rungtynėse jos įneša savo ženklų indėlį į galutinį rezultatą. Pirmose laimėtose rungtynėse vienu įvarčiu pasižymėjo Lina Kuolytė, o šį kartą į savo sąskaitą įvartį įsirašė Edita Mačanaitė, rezultatyviai užbaigusi tikslų Šarūno Lisausko perdavimą.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiojo kėlinuko pradžioje, 44 min., vežlus Irmanto Nalivaikos išpuolis baigėsi įvarčiu, kuris, kaip parodė vėlesnė rungtynių eiga, tapo pergalingas „Vikingo-Pieno žvaigždžių“ komandai. Dvi pergalės ir lyderių pozicija turnyrinėje lentelėje – puikus sezono startas.

Dar vienose turo rungtynėse, po skaudaus pralaimėjimo pirmame ture, reabilitavosi vicečempionai „Andajaus“ riedulininkai, 8:2 įveikę „Ardą“. „Ardiečiai“ kiek atkakliau pasipriešino tik pirmame kėlinuke, po kurio švieslentėje švietė lygus rezultatas 2:2. „Ardui“ abu įvarčius pelnė Kęstutis Mikutis, o „Andajui“ - Egidijus Malachovskis. Antrajame ir trečiajame kėlinukuose dominavo „Andajus“. Rolandas Bačkys (2 įvarčiai), Tomas Toločka (2 įv.), Nerijus Baliūtis ir Kasparas Naskauskas savo įvarčiais įtvirtino pirmąją komandos pergalę. „Ardui“ tai buvo jau antras pralaimėjimas čempionate.

Kitos, trečiojo turo rungtynės tarp „Andajaus“ ir FLC „Vilnius“ vyks kitų metų sausio 5 d. Vilniuje, SM „Tauras“ salėje, 15.30 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų