REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Imkitės tik būtiniausių, neatidėliotinų darbų. Kelionėms, svarbiems susitikimams ir susitarimams nepalankus metas. Kad ir kas nutiktų, likite taikūs ir neprovokuokite aplinkinių agresijos.

Avinas Imkitės tik būtiniausių, neatidėliotinų darbų. Kelionėms, svarbiems susitikimams ir susitarimams nepalankus metas. Kad ir kas nutiktų, likite taikūs ir neprovokuokite aplinkinių agresijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Nukentėsite, jei pervertinsite savo galimybes, neapskaičiuosite laiko ar finansinių išteklių. Mažiau žadėkite. Itin apdairiai elkitės su užsieniečiais, ypač jei jie jūsų partneriai.

REKLAMA

Dvyniai Vadovas neteisingai supras jūsų žodžius ir ketinimus – svarbų pokalbį su vadovybe atidėkite. Daug nesitikėkite iš šios dienos pažadų – duotas žodis gali būti pamirštas.

Vėžys Būkite pasiruošę netikėtumams darbe. Nesivelkite į intrigas net iš draugiškumo – šiandien itin pavojinga supainioti draugiškus ir tarnybinius santykius. Nederėtų labai pasikliauti užsieniečiais, jų pažadais – atsakingą pokalbį atidėkite net kitai savaitei.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Neverta imtis atsakingų darbų – nė nepastebėsite, kaip pridarysite rimtų klaidų, kurios pakenks jūsų dalykinei reputacijai. Venkite nereikalingo bendravimo. Pasaugokite sveikatą, taip pat savo rankinę, piniginę.

Mergelė Netikėtai gali suirti jūsų planai, bet net tai išeis į naudą jau rytoj. Šiandien svarbiausia nepanikuoti ir nepriimti jokių svarbių sprendimų. Niekur neskubėkite, viską darykite nuosekliai, atidžiai. Tiktų su draugais aptarti jūsų problemas.

Svarstyklės Dėl neatidumo, išsiblaškymo galite patirti nuostolių. Geras laikas ieškoti išeities iš esamų finansinių problemų, bet ką nors nuspręsti ir ko nors imtis derėtų tik kitą mėnesį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Galvokite, ką šnekate, – aplinkiniai jūsų žodžius gali išgirsti visai kitaip. Visiškai netinka ką nors žadėti, pasirašinėti. Kad ir kas įvyktų, šiandien nereikėtų skubėti.

Šaulys Tyla – gera byla. Su niekuo nesiginčykite, niekur nesiveržkite – galimas dalykas, kad per skubėjimą esate pražiopsoję daug svarbių dalykų. Ieškokite klaidų ir jas taisykite. Negeras laikas tvarkyti piniginius, turto reikalus.

Ožiaragis Neskubinkite įvykių eigos, dar ne laikas įsibėgėti. Ir ne laikas įsimylėti ar bent jau apie savo jausmus jums patinkančiam asmeniui kalbėti, rašyti. Venkite ginčų su giminaičiais, kaimynais. Pasisaugokite vagių.

REKLAMA

Vandenis Keliami reikalavimai bus labiau panašūs į priekabes, kliedesį. Nurimkite – rytoj (remiantis Merfio dėsniais) ir vėlesnėmis dienomis gali būti dar blogiau. Saugokite sveikatą.

Žuvys Nesitikėkite teisingumo savo atžvilgiu, ypač iš artimiausių žmonių. Negeras laikas veltis į ginčus, aiškintis santykius, kovoti už teisybę. Blogas laikas juridiniams reikalams tvarkyti, sandoriams tvirtinti.  

Šaltinis vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų