REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įrodyk, kad žinai apie svarbiausius Lietuvoje įgyvendinamus transporto sektoriaus projektus, finansuojamus Europos Sąjungos paramos lėšomis. Atsakyk į žemiau pateiktus klausimus ir laimėk Susisiekimo ministerijos prizus – didelį skėtį ar kelionines skaitmenines svarstykles bagažui sverti. Europinės vėžės geležinkelio linija „Rail Baltica“ – ypatingai svarbi transporto jungtis Baltijos šalims, o kartu ir vienas iš prioritetinių Europos Sąjungos transporto projektų. Jį įgyvendindama Lietuva siekia gerinti susisiekimą ir šalies transporto paslaugų kokybę, pritraukti daugiau krovinių, padidinti Lietuvos, kaip tranzito šalies, tarptautinį konkurencingumą. 2007–2013 m. šiam projektui skiriama beveik 477 mln. litų Europos Sąjungos sanglaudos fondo parama.

REKLAMA
REKLAMA

1. Kada europinės vėžės „Rail Baltica“ linija bus nutiesta iki Kauno?

a. Kitų metų vasarą

b. Iki 2015 m. pabaigos

c. Iki 2016 m. pabaigos

2. Kokio pločio yra vadinamoji europinė geležinkelio vėžė?

a. 1435 mm

b. 1580 mm

c. Nesiskiria nuo Lietuvoje buvusios vėžės Nugalėtojai bus renkami burtų keliu iš tų, kurie teisingai atsakys į klausimus ir pateiks savo el. pašto adresą.  

Nugalėtojai bus renkami burtų keliu iš tų, kurie teisingai atsakys į klausimus ir pateiks savo el. pašto adresą. Atsakymus į klausimus pateikite šios publikacijos komentaruose.

Užs.nr. 4023

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų