REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Canon“ paskelbė apie profesionalams skirtos vaizdo kameros EOS C100 atnaujinimą: į ją bus galima įdiegti CMOS AF (DAF) dvigubo pikselio technologiją.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak bendrovės atstovų, CMOS AF yra pažangi „Canon“ sukurta technologija, pirmą kartą panaudota skaitmeniniame veidrodiniame fotoaparate EOS 70D. Ši technologija užtikrina sklandų, spartų ir efektyvų nuolatinį automatinį fokusavimą. EOS C100 yra pirmoji vaizdo kamera, kurioje yra įdiegta CMOS automatinio fokusavimo technologija.

REKLAMA

Skelbiama, kad kuriant EOS C100 vaizdo kamerą pirmiausia buvo siekiama padėti operatoriams užfiksuoti įspūdingus judančius vaizdus. „Canon“ teigimu, DAF technologija teikia dar didesnę kūrybos laisvę, nes filmavimo metu pagerina fokusavimo tikslumą ir kontrolę. Visi „Canon“ EF objektyvaii turi nuolatinį automatinį fokusavimą, o automatinio fokusavimo funkcija „One-shot“ su bet kuriuo iš 104 tinkamų objektyvų veikia maždaug dvigubai sparčiau.

REKLAMA
REKLAMA

Dvigubo pikselio CMOS AF jutiklio technologija, įdiegta į EOS C100, yra panaši į tą, kuri naudojama skaitmeniniuose veidrodiniuose fotoaparatuose „Canon EOS 70D“, tačiau ji yra pritaikyta ir optimizuota atsižvelgiant į vaizdo kameros galimybes. Todėl bus itin lengva užfiksuoti objektą ir jį sufokusuoti net kai operatorius juda, sakoma bendrovės pranešime.

Pasak bendrovės atstovų, šis atnaujinimas – tai mokama, pasirinktinai diegiama įranga. Ją diegiant naudojamas „Super“ 35mm jutiklis, jau esantis EOS C100 kameroje. Atnaujinti kamerą bus galima „Canon“ partnerių specializuotuose parduotuvėse. Numatoma, kad tai bus galima padaryti nuo 2014 m. I ketvirčio, sakoma pranešime.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų