REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Jose Mourinho treniruojamas „Chelsea“ antradienį 2:0 įveikė „Arsenal“ futbolininkus ir prasibrovė į Anglijos lygos taurės ketvirtfinalį. Buvusiam savo treneriui vienas iš pralaimėjusiųjų ekipos lyderių Mezutas Ozilas padovanojo savo marškinėlius. Šiuos portugalas kolekcionuoja, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

M. Ozilas ant atsarginių žaidėjų suolo buvo pasodintas praėjusi valandai, iš karto po to „Chelsea“ futbolininkai pelnė antrąjį įvartį rungtynėse. Arsene‘as Wengeras norėjo „pataupyti“ M. Ozilą, taip pat pakeitė ir kitą vokietį Perą Mertesackerį.

REKLAMA

Po finalinio teisėjo švilpuko 50 metų J. Mourinho sulaukė dovanos. Priėjęs M. Ozilas apkabino buvusį savo trenerį Madrido „Real“ ekipoje ir perdavė jam savo „Arsenal“ marškinėlius.

Ekscentriškumu garsėjantis treneris renka savo buvusių žaidėjų ir itin jam brangių žaidėjų marškinėlius. Nuo jų bendro darbo „Real“ komandoje J. Mourinho puikiai atsiliepia apie M. Ozilą ir apibūdina jį kaip geriausią pasaulyje 10-ą numerį.

REKLAMA
REKLAMA

Kartu su „Chelsea“ į Anglijos lygos taurės ketvirtfinalį prasibrovė „Manchester United“ klubas. Keturiskart šalies čempionas, paskutinį kartą taurę laimėjęs 2010 metais, nugalėjo „Norwich City“ 4:0.

Staigmeną pateikė antros pagal pajėgumą šalies lygos (Championship) viena lyderių „Leicester City“, savo aikštėje 4:3 (2:1) įveikusi elite (Premier League) žaidžiančius „Fulham“ futbolininkus. Kitose aštuntfinalio rungtynėse „Birmingham City“ lygiosiomis sužaidė su „Stoke City“ 4:4, o po baudinių serijos 4:2 į ketvirtfinalį žengė „Stoke City“, „Burnley“ nusielido „West Ham United“ ekipai 0:2.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų