• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antroji pagal dydį Lietuvoje televizijos ir interneto tiekėja „Cgates“ plečia savo klientų aptarnavimo tinklą. Vilniaus „Akropolis“ tapo jau 8-ąją vieta, kur bendrovės klientai gali konsultuotis telekomunikacijų paslaugų klausimais ar išbandyti jau siūlomus produktus, tarp jų – ir naujos kartos skaitmeninės televizijos paslaugą „sumani.tv“. Naujasis skyrius duris atvėrė Vilniaus prekybos ir pramogų centro antrajame aukšte.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiemet visiškai atnaujinome ir modernizavome klientų aptarnavimo skyrių Kaune, tad renkantis vietą antrajam, „Akropolis“ pasirodė tinkamiausias variantas, atsižvelgiant į didžiulius šio centro lankytojų srautus, patogų susisiekimą. Norime būti dar vienu žingsniu arčiau savo klientų“, – sako „Cgates“ pardavimų ir klientų aptarnavimo departamento direktorius Andrius Girdvainis.

REKLAMA

Naujoji klientų aptarnavimo salelė dirbs kasdien, nuo 10.00 iki 22.00 val., tad lankytojai, atėję apsipirkti ar pramogauti, galės apsilankyti ir „Cgates“ klientų aptarnavimo vietoje, čia išbandyti visas paslaugas, pasikonsultuoti ar įsigyti reikiamos įrangos. Bendrovės specialistai taip pat pasiekiami ir bendruoju klientų aptarnavimo telefonu 19900 nuo 7.00 val. iki 21.00 val. darbo dienomis bei nuo 10.00 val. iki 20.00 val. savaitgaliais ir švenčių dienomis.

Daugiau nei 20 metų Lietuvoje veikianti bendrovė „Cgates“ teikia televizijos ir interneto tiekimo paslaugas 500 tūkst. gyventojų Vilniuje, Kaune, Alytuje, Marijampolėje, Šilutėje, Vilkaviškyje bei Lentvaryje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų