REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Matthewas Hoggas teigia, kad jis negali būti blaivus – viskas, ką jis valgo, virsta alkoholiu, informuoja dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Vyriškis serga keista liga, dėl kurios jo skrandis gamina alkoholį kiekvieną kartą, kai jis suvalgo bulvių traškučių, sumuštinį, išgeria limonado, etc. Liga jam buvo nustatyta tik sulaukus 20-ies metų – tai reiškia, kad vaikystėje jis taip pat nuolat apgirsdavo.

REKLAMA

Jo organizmas gamina tokį stiprų alkoholį, kad vyriškis kiekvieną rytą kenčia nuo pagirių. Jam taip pat diagnozuotas chroniškas apsinuodijimas alkoholiu ir kepenų ligos. Dėl šių priežasčių M. Hoggas daug laiko praleidžia lovoje ir nuolat jaučiasi išsekęs.

„Kiekvieną kartą kai suvalgau duonos, bulvių arba ryžių, mano organizmas gamina stiprų alkoholį, kuris keliauja mano kraujo apytakos sistema. Taigi, porcija ryžių reiškia tai, kad kitą rytą jausiuos tarsi būčiau išgėręs tris butelius raudono vyno“,- pasakojo vyriškis.

M. Hoggas kenčia nuo automatinio alkoholio gaminimo sindromo – jo plonojoje žarnoje esantis mielių perteklius gamina gryną etanolį, kuris vėliau patenka į kraujo apytakos sistemą. Organizmo pagaminamo alkoholio kiekis stipriai išauga, jei vyriškis suvartoja cukraus arba krakmolo turinčių produktų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų