REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Apple“ vis praleisdavo pro akis savo pagrindinius pirkėjus – verslą. Šios telefonus savo darbuotojams ir IT specialistams perka tuntais dėl to, kad šiuos produktus lengva apsaugoti ir naudoti.

REKLAMA
REKLAMA

Birželį pristatyta naujoji operacinė sistema iOS7 dar buvo neaiški iki ketvirtadienio, kai kartu su naujais „iPhone“ modeliais buvo suteikta daugiau informacijos apie programinę platformą.

REKLAMA

Portalas „Business Insider“ išskiria jos privalumus, kurie turėtų pasitarnauti verslininkams.

Programėlių valdymas

Tai yra funkcija leidžianti nustatyti, kurias programėles galima naudoti kompanijos bevielio tinklo pagalba ir kurių ne. Taip pat galima pasirinkti kurioms programoms, veikiančioms bendrovės tinkle, nereikia naudoti slaptažodžio kiekvienąkart prisijungiant. Šios išimtys gali būti pritaikomos, pavyzdžiui, darbuotojo elektroninei pašto dėžutei.  

REKLAMA
REKLAMA

Vienas įmonės slaptažodis

Ši funkcija leidžia vartotojui prisijungti prie vienos programėlės, kuri naudojama įmonėje, o prie kitų bendrovės programėlių yra psisijungiama automatiškai.

Mobiliųjų įrenginių valdymo sistema

Ji leidžia kompanijai stebėti, apsaugoti ir valdyti visus „iPhone“, kurie priklauso įmonei, vienu metu. iOS7 leidžia šią sistemą įrašyti automatiškai.

Geresnė kompanijos pirktų programėlių kontrolė

Anksčiau kompanijos nebegalėjo valdyti pirktų programėlių ir jomis galėjo naudotis net buvę darbuotojai. Naujoji sistema leidžia atšaukti tokią programėlę ir ji nebeveiks.

Užraktas

Ši funkcija neleis vagims parduoti „iPhone“ ir „iPad“ įrenginių. Duomenys juose taip pat bus saugomi, o jų ištrynimui reikalingas naudotojo ID ir slaptažodis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų