REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visas su Rusija sudarytas ginkluotės tiekimo sutartis Maskva vykdo, pareiškė leidiniui „Izvestija“ Sirijos prezidentas Bašaras Asadas.

REKLAMA
REKLAMA

„Žinoma, nė viena šalis negali skelbti apie turimą vieną ar kitą ginkluotę arba apie sudarytas jos tiekimo sutartis – tai yra valstybės ir ginkluotųjų pajėgų paslapčių dalis“, - pareiškė jis, atsakydamas į klausimą, ar į Siriją atgabentos sistemos S-300. „Bet aš noriu pasakyti, kad visos su Rusija pasirašytos sutartys yra vykdomos. Ir nei krizė, nei JAV, Europos ir Persų įlankos šalių spaudimas nesutrukdė jas vykdyti. Rusija tiekia Sirijai tai, ko reikia jos gynybai ir jos žmonių gynybai“, - pažymėjo B. Asadas.

„Kada šalies saugumas yra susilpnėjęs, tai priveda ir prie ekonminės padėties susilpnėjimo. Ir tai, ką Rusija tiekia Sirijai pagal karines sutartis, be abejonės, leis pagerinti ekonominę situaciją Sirijoje, - pabrėžė jis. – Rusijos politinė parama, o taip pat tikslus karinių sutarčių vykdymas, nepaisant amerikiečių spaudimo, gerokai pataisė mūsų ekonominę padėtį.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų