REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antroji pagal dydį Lietuvoje interneto ir televizijos tiekėja „Cgates“ pradėjo retransliuoti du, mūsų šalyje iki šiol nerodytus, raiškiojo formato televizijos kanalus „Fuel TV HD“ ir „K1 HD Movie Channel“.

REKLAMA
REKLAMA

„Vykstant technologijų raidai, analoginę televiziją pakeitus skaitmenine, televizorių pardavėjai sureagavo adekvačiai ir jau parduoda daugiau aparatų, galinčių priimti HD signalą. Prognozuojama, kad kitais metais jau maždaug penktadalis namų ūkių turės galimybę žiūrėti raiškiąją televiziją, tad netolimoje ateityje aukštos kokybės transliacijos taps ne prabanga, bet standartu, o perėjimas prie aukštosios raiškos televizijos bus neišvengiamas ir pagrindiniams transliuotojams“, – sako bendrovės „Cgates“ rinkodaros departamento vadovas Vygantas Tutlys.

REKLAMA

Pirmasis iš Lietuvos TV auditorijai siūlomų naujų kanalų – daugiau nei 100 šalių transliuojamas „Fuel TV HD“, kasmet pateikiantis daugiau kaip 600 valandų naujo turinio. Kanalas turėtų patraukti visų ekstremalaus sporto gerbėjų ir adrenalino fanatikų dėmesį, nes rodys nuo įspūdingų pasivažinėjimų riedlentėmis, skrydžių jėgos aitvarais iki sudėtingiausių BMX dviratininkų triukų, nuo kraują stingdančių nusileidimų snieglentėmis iki bebaimių banglentininkų, besivaikančių didžiausią bangą. Raiškiojo formato kokybė būsimam šio kanalo žiūrovui suteiks laisvę pačiam patirti plūstantį adrenaliną ir nuotykių žavesį. „Fuel TV HD“ programa bus matoma pagrindiniame rinkinyje be jokių papildomų mokesčių.

REKLAMA
REKLAMA

Kokybiško kino mėgėjams – „K1 HD Movie Channel“. Kanalas išsiskiria tuo, jog geriausius įvairių žanrų Holivudo ir Europos kino kūrėjų darbus galima žiūrėti be reklamos intarpų. „K1 HD“ patrauks žiūrovus ne tik garsiais filmais ar kas antrą dieną pristatoma naujo filmo premjera, bet ir „Dolby Surround“ garso kokybe. Naująjį „K1 HD Movie Channel“ kanalą bus galima žiūrėti užsisakius papildomą mokamą HD teminį rinkinį, kuriame taip pat yra ir kelionių programa „Travel Channel HD“ bei tik gyvai atliekama kokybiška muzika išsiskiriantis „iConcerts HD“. Pastarojo žiūrovai kasmet matys daugiau kaip 150 valandų naujų koncertų įrašų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Raiškioji televizija (HD) – naujas televizijos standartas, kuris, palyginti su analogine televizija, pateikia ypač gerą vaizdo transliacijos kokybę, užtikrina platesnį formatą, leidžia pašalinti trukdančius atspindžius bei „sniego“ efektą televizoriaus ekrane. JAV šio formato televiziją turi galimybę žiūrėti beveik trys ketvirtadaliai šalies gyventojų. Vis spartesnis perėjimas prie HD matomas ir Vakarų Europos bei Azijos rinkose. TV programų retransliuotojai Lietuvoje, tarp kurių – ir „Cgates“, mato plačias aukštos vaizdo kokybės perspektyvas ir jau dabar siūlo klientams ateities TV formatą.

Daugiau nei 20 metų Lietuvoje veikianti kompanija „Cgates“, teikia televizijos ir interneto tiekimo paslaugas 500 tūkst. gyventojų Vilniuje, Kaune, Alytuje, Marijampolėje, Šilutėje, Vilkaviškyje bei Lentvaryje.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų