REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiuliai inžineriniai resursai ir padėtis rinkoje leidžia kompanijai Intel diktuoti kompiuterių industrijos madas. Tai galima matyti iš pastangų išpopuliarinti „Ultrabook“ koncepciją arba įnirtingų bandymų visiems įsiūlyti „Thunderbolt“ sąsają, kuri pozicionuojama kaip daugumai įprasto USB alternatyva (pastaroji sąsaja, beje, sukurta taip pat dalyvaujant tai pačiai Intel).

REKLAMA
REKLAMA

Dar viena naujove, kurią serverių industrijai ketina pasiūlyti kompanija Intel – tai optinė duomenų perdavimo technologija „MXC“, kuri sukurta kartu su kompanijos „Corning Cable Systems“ inžinieriais. Naujasis sprendimas leidžia pasiekti 1,6 TB/s duomenų pralaidumą, tuo tarpu naujieji „MXC“ lizdai bus kompaktiškesni už dabartinius. Be to, „MXC“ technologija leis perduoti optinius signalus per ilgesnius nei 300 metrų ilgio kabelius 25 GB/s sparta.

Manoma, kad „MXC“ bus įdiegta serveriuose, kurie naudojami duomenų centruose. Daugiau apie naujos technologijos ypatumus Intel ketina papasakoti rudeninėje „IDF“ sesijoje, kuri prasidės rugsėjo 10 d. San Franciske (Kalifornija, JAV).  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų