REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liepą milijardierius Warrenas Buffetas prisiregistravo socialiniame tinkle „Twitter“, netrukus socialinių medijų pasaulis tiesiog pakvaišo. Per mažiau nei pusvalandį jo paskyra sulaukė 30 tūkst. sekėjų. Kol kas W. Buffettas yra paskelbęs tik dvi žinutes, bet jo paskyrą jau seka daugiau nei pusė milijono vartotojų. Visgi toks viešinimasis vadovų pasaulyje nėra įprastas, rašoma portale „Quartz“.

Iš 500 didžiausių JAV kompanijų vadovų tik 28 turi „Twitter“ paskyras ir tik 19 jomis naudojasi asmeniškai. „Yahoo“ vadovė Marissa Mayer, W. Buffettas ir žiniasklaidos magnatas Rupertas Murdochas yra tarp tų keletos vadovų.

„Twitter neišsiskiria iš bendro konteksto, nes 68 proc. šių vadovų neturi paskyros ir kituose socialiniuose tinkluose: „Facebook“, „LinkedIn“ ar „Google Plus“.

REKLAMA
REKLAMA

Kol kas populiariausia socialinių tinklų platforma vadovų tarpe yra „LinkedIn“. Ja jau naudojasi 140 geriausių JAV vadovų. Pastarieji skuba tapti šio socialinio tinklo „prestižinio ekspertų klubo nariais“.

REKLAMA

Kol kas neaišku, kodėl vadovai nenoriai įsitraukia į socialinius tinklus, nes čia susirenka puiki auditorija. „Fortune 500” sąrašo vadovai sekėjus gali pritraukti 20 kartų greičiau nei įprasti vartotojai. M. Mayer savo paskyrą naudoja bendravimui su „Yahoo“ vartotojais ir naujienų skelbimui. Visgi pernai „Netflix“ vadovas Reedas Hastingsas savo „Twitter“ paskyroje paskelbė išankstinius kompanijos rezultatus ir sulaukė nepasitenkinimo iš investuotojų bei baudos iš priežiūros institucijų, taigi vadovai neskuba naudotis socialiniais tinklais

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų