REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmąjį šių metų pusmetį savo kvalifikaciją kėlė šimtai ministerijose dirbančių valdininkų, kurie žinias gilino ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje.

REKLAMA
REKLAMA

Daugiausiai pinigų darbuotojų mokymams - daugiau kaip 1 mln. litų ES ir biudžeto lėšų - išleido Užsienio reikalų ministerija (URM), rašo dienraštis "Lietuvos žinios".

REKLAMA

Kaip dienraščiui nurodė URM Visuomenės informavimo skyrius, beveik visi mokymai buvo skirti pasirengimui pirmininkauti ES Tarybai užbaigti.

Ūkio ministerija už darbuotojų mokymus per pirmąjį pusmetį sumokėjo apie 573 tūkst. litų nacionalinio biudžeto ir ES paramos lėšų. Finansų ministerijos darbuotojų mokymams panaudota 22,1 tūkst. litų.

Žemės ūkio ministerija darbuotojų mokymams išleido 88,3 tūkst. litų, Susisiekimo ministerija - 67 tūkst. litų, Vidaus reikalų ministerija - 19,2 tūkst. litų, Švietimo ir mokslo ministerija - apie 16,8 tūkst. litų, Teisingumo ministerija - 13 tūkst. litų, Krašto apsaugos ministerija - 8,9 tūkst. litų, Sveikatos apsaugos ministerija - 9,4 tūkst. litų, Socialinės apsaugos ir darbo ministerija - 5,7 tūkst. litų, Kultūros ministerija - 1,7 tūkst. litų.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų