REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV gyventojas, 22 metų Paulas Marquezas, sulaikytas dėl bandymo parduoti savo merginos kūdikį, rašo nydailynews.com.

REKLAMA
REKLAMA

Vyras tokį savo poelgį motyvavo tuo, kad mergina neskyrė jam dėmesio, todėl jis bandė parduoti 2 mėnesių kūdikį „Craigslist“ tinklalapyje už 100 JAV dolerių. Pranešama, kad vienas asmuo išreiškė norą pirkti vaiką.

REKLAMA

Paulas Marquezas buvo apkaltintas patalpinęs skelbimą apie kūdikio pardavimą tinklalapyje. Skelbime buvo nurodytas jo telefono numeris, 19 metų kūdikio mamos vardas Katie Devalle ir kūdikio nuotrauka.

„Sveiki, aš turiu dviejų mėnesių kūdikį. Ji mėgsta žaisti, tačiau turi vieną problemą: daktarai kūdikiui diagnozavo astmą, todėl kai ji apsiverčia į tam tikrą poziciją, jai sustoja kvėpavimas. Ji man kainuoja daug nervų ir aš jos nenoriu“, - vaikinas rašo skelbime.

REKLAMA
REKLAMA

P. Marquezas ketvirtadienį buvo sulaikytas dėl socialinių paslaugų įstatymų pažeidimo, priekabiavimo ir pasikėsinimo į kūdikio gerovę. Jis gali būti paleistas, jei už vaikiną bus sumokėtas 1000 JAV dolerių užstatas.

Kaip teigia policijos atstovai, P. Marquezas prisipažino tai daręs tik norėdamas susigrąžinti savo merginą.

„Priežastis, dėl ko aš įdėjau tokį skelbimą, ta, kad man tiesiog buvo nuobodu ir aš norėjau save pralinksminti tokiu pokštu, bet nieko rimto neketinau daryti“, - teigė sulaikytasis.

Vienas asmuo atsiliepė į skelbimą, tuomet vaikinas perdavė kūdikio mamos telefono numerį jam. Tada susidomėjęs interesantas susisiekė su ja. Policija vis dar aiškinasi, ar skambinęs žmogus turėjo rimtų ketinimų įsigyti kūdikį, ar tai tebuvo nevykęs pokštas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

P. Marquezas buvo atsektas pagal IP adresą, iš kurio įdėtas skelbimas.

Teigiama, kad su kūdikio mama vaikinas susipažino internetu ir jie buvo susitikę vos keletą kartų. „Bet mergina dirba, todėl tarp savo darbo ir rūpinimosi kūdikiu, jai lieka mažai laiko pasimatymams“, - teigė neįvardytas šaltinis.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų